Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa Zexstar

pavy

Postări Recomandate

Vizitator tyc

Pai poate nu le indeasa pe toate in plafonieraAsta e nasol la ledurile de putere,nu te poti uita la suprafata aia de ~1cm^2 in care e concentrata toata lumina

E,s-au inventat dispersoarele si daca le folosesti corect,nu vezi numai o pata de lumina...
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pavy

11

• SORAN

4

• Dr.L

4

• Cristiano

2

Top autori în acest subiect

Vizitator tyc

Daca nu ai cerinte prea mari,iei o foie de sticla sau de plastic,o incrustezi corespunzator(CNC-ul stie sa faca asta cel mai bine) si gata.Sau meri la 'Geamuri si oglizi' si cumperi sticla mata.Sau cu model.Sau torni chimicale pe sticla float.Sau cumperi o lampa d'aia cu 10 lei si tai ,din ea,tot atatea dispersoare.Sau le cumperi de la Farnell.Sau de pe ebay.Sau meri la mosu care reface stopuri auto.Sau speli un parbriz de plastic cu diluant.Sau spargi un celular si iei colimatorul de pe lcd.Sau cumperi unul cu 3lei din talcioc.Sau...La anul scot cartea cu '1001 metode'.Promit.Sa auzim de bine!Asa e viata,uni se chinuie sa scoata divergenta,alti convergenta.

Link spre comentariu
Vizitator tyc

tyc nu te mai agita atat deja este foarte departe de titlul topicului. Lasa toate astea in seama mea. Daca vrei sa ajuti posteaza la subiect. Multumesc...

Se numeste forum locul ala unde poti vorbi liber,in sensul ca e o dezbatere de ideei si nu mura-n gura.Am incercat sa te ajut,dar te-ai 'intors cu fata la padure'(de la faza aia nu m ai avem ce discuta,personal) ...la Farnell poti cumpara ca cardul (ai zis ca ai),taxa de livrare e 5 euro,nu tre sa stai de 14' la telefon. :bataie
Link spre comentariu

Da inteleg ca este forum si se poate vorbi liber dar sunt topicuri pe diverse probleme care au fost create la subiect nu la piata. Inteleg ca nu vrei sa dai mura in gura dar in unele postari chiar o dai prin pastai, esti foarte departe de subiect la care ar trebui sa fii punctual ca sa nu murdaresti topicul, sau poate se dau premii daca ai mai multe postari...Cat despre Farnell stai pe burta ca apa-i mica: mi-am facut cont pe o firma, platesc prin banca si am preturi mult mai mici decat tine.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Da ar trebui dar vezi tu ca unii profita de altii...au polizat integratele

Nu asta e problema,e dreptul lor sa ascunda schema. Problema e micul adaos comercial. Ca la 30 de lei ar fi ok. Acum depinde sio ce scule ai si cum stii sa lucrezi cu smduri,ca daca esti bun in astea,merita sa ti le faci singur
Link spre comentariu

Sper ca saptamana asta sa reusesc sa fac o comanda la farnell. Am tot asteptat poate se aduna mai multe sa ies mai bine la transport. Cat despre lucratul cu smd-uri nu se pune problema o fac si cu ochii inchisi. Nu sunt sigur de performantele integratului daca se apropie de sursa aia si nu as vrea sa fac o comanda mare.

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Pai ca nu sch se plateste ci faptul ca ei o au facuta practic...si in RO se plateste si taxa la taxa de nevoie;sch,pcb se publica de producator pt ca asta mareste volumul vanzarilor.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator ciprianTM

Nu cred ca sunt facute de ei.

90% din ce au cei de la zexstar sunt de aici http://www.ledrise.com/ crede-ma le-am studiat oferta acu f. mult timp, chiar am incercat sa comand de la ledrise prin zexstar dar nu au acceptat.

Cei de la ledrise au preturi modeste, chiar f. ieftine la unele produse, plus ca ai spor de fidelitate, si reduceri consistente la comenzi mari.

Din pacate vad ca numai este disponibil pt. romania, daca ii cineva din afara tarii si ne poate confirma ar fi bine primit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări