pavy Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 As avea si eu nevoie de o schema a sursei la 700mA de la zexstar sau de o alta schema care stie sa regleze curentul la un led de 700mA. Vreau sa pun niste led-uri mai puternice in masina. Sursa cu LM 3401 cum este a realizat-o cineva? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Pai pune un LM317 pe un radiator mare,si mai ai nevoie de o rezistenta-totul se poate lucra 'clasic'(cu letconul si fludor).Depinde unde o folosesti...sau daca vrei randament cumpara un de pe ebay. Link spre comentariu
pavy Postat Ianuarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Vreau randament maxim si sa fie full smd. Exact ca alea de la zexstar sau chiar si ceva mai bun. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 LM3401 Link spre comentariu
pavy Postat Ianuarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Pai ca la asta m-am oprit si eu dar ramane de vazut de unde il cumpar la un pret corect. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 12, 2010 Administratori Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 mai sus in pagina este un banner pe care scrie farnell, introduci codul acolo si ii dai cauta... Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Pai ca la asta m-am oprit si eu dar ramane de vazut de unde il cumpar la un pret corect.Farnell,mai eftin nu am gasit,dar... Link spre comentariu
pavy Postat Ianuarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 dar...ce?Are cineva cont la farnell daca e firma are reduceri ca la tme? Link spre comentariu
SORAN Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Pana comanzi integratul, faci placa etc...mai bine iei o sursa gata facuta si per total iesi mai bine! Link spre comentariu
pavy Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Da dar eu vreau sa-mi pun la masina led-uri full si mi-ar trebui cam asa:In interior: 2 la oglinzi 3 la plafoniera fata 2 la plafonierile spate 1 in portbagajIn exterior: 2 la pozitiile din faruri 4 la pozitiile de sub usiTotal 14 surse independente *74 RON = 1036 RON + transport si rambursul banilor = Restul pieselor se iau cu maxim 3-4 RON, cablajul il fac eu oricum ies MULT MULT mai ieftin.De la zexstar am cumparat pana acum 3 surse si toate au integratul polizat nu se cunoaste nimic pe el. Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Poate e MC34063A Asta l-am intalnit in multe surse cc-cc larg raspanditeSe gaseste inclusiv in variata smd si e cam 2 lei Link spre comentariu
pavy Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Nu e asta. E altceva... Link spre comentariu
SORAN Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Da vrei sa pui LED-uri de putere chiar peste tot? Nu e prea puternica treaba? Eu am avut la un momentdat unele multichip in plafoniera si le-am schimbat ca erau prea puternice. Link spre comentariu
pavy Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Pai asa si vreau sa iasa o treaba puternica. Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Pai poate nu le indeasa pe toate in plafonieraAsta e nasol la ledurile de putere,nu te poti uita la suprafata aia de ~1cm^2 in care e concentrata toata lumina Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum