Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa Zexstar

pavy

Postări Recomandate

As avea si eu nevoie de o schema a sursei la 700mA de la zexstar sau de o alta schema care stie sa regleze curentul la un led de 700mA. Vreau sa pun niste led-uri mai puternice in masina. Sursa cu LM 3401 cum este a realizat-o cineva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pavy

11

• SORAN

4

• Dr.L

4

• Cristiano

2

Top autori în acest subiect

Vizitator tyc

Pai pune un LM317 pe un radiator mare,si mai ai nevoie de o rezistenta-totul se poate lucra 'clasic'(cu letconul si fludor).Depinde unde o folosesti...sau daca vrei randament cumpara un de pe ebay.

Link spre comentariu

Da dar eu vreau sa-mi pun la masina led-uri full si mi-ar trebui cam asa:In interior: 2 la oglinzi 3 la plafoniera fata 2 la plafonierile spate 1 in portbagajIn exterior: 2 la pozitiile din faruri 4 la pozitiile de sub usiTotal 14 surse independente *74 RON = 1036 RON + transport si rambursul banilor = :nebunrau: Restul pieselor se iau cu maxim 3-4 RON, cablajul il fac eu oricum ies MULT MULT mai ieftin.De la zexstar am cumparat pana acum 3 surse si toate au integratul polizat nu se cunoaste nimic pe el.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări