CBI Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 din tara poti incerca aici Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Ianuarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 http://www.parts-express.com/pdf/295-490s.pdf65E in Ro,spl si extensie f buna pt casa(90db,70L f3 la 33hz)pt casa ... 'difuri de casa' e bun nu zic ca nu, dar e prea mic, eu am novoie de unu de 15 ca sa il folosesc si pentru chefuri Link spre comentariu
ahegyes Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 e, atunci ai nevoie de ceva PRO. Ceva PAudio, Selenium samd.... dar atunci cutia va fi mai mare. Orice dif de 15" are nevoie de min 100litri, daca nu mai mult. Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Ianuarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 e, atunci ai nevoie de ceva PRO. Ceva PAudio, Selenium samd.... dar atunci cutia va fi mai mare. Orice dif de 15" are nevoie de min 100litri, daca nu mai mult.cutia nu e o problema, important e sa gasesc un difuzor. Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 prima data cand te-am intrebat, n-ai spus nimic de chefuri.in cazul asta ia HP-15W. restul detaliilor le gasesti pe forum. Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Ianuarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 prima data cand te-am intrebat, n-ai spus nimic de chefuri.in cazul asta ia HP-15W. restul detaliilor le gasesti pe forum.nam spus nimic de chefuri..insa amun d zis ca vreau difuzor de 15? Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Ianuarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 prima data cand te-am intrebat, n-ai spus nimic de chefuri.in cazul asta ia HP-15W. restul detaliilor le gasesti pe forum.nam spus nimic de chefuri..insa amun d zis ca vreau difuzor de 15?nam spus nimic de chefuri..insa am spus ca vreau un difuzor de 15.(scuze pentru greseala) Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 bugetul este f mic si asa,deci pretentiile sunt cam imposbile .Esti si cu dus si-ntors ,initial vrei subwofr de casa,apoi vrei pt chefuri(reciteste-ti mesajele).Ai primit indicatii ca difurile alea nu sunt bune de subwfr ,apoi ca vrei de 15" tot in banii aia,si pt chefuri,apoi ca nu mai vrei de chefuri..nu se intelege nimic...Bugetul este f mic pt un dif de 15" de ceva calitate pt subfr de casa.DIfurile de sonorizare in acesti bani nu sunt bune de subwf ,dar vor suna tare la chef.Difurile auto in banii astia vor suna si incet si prost(acum depinde si de pretentii) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum