Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzor de bass

sergiu mihoc

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sergiu mihoc

9

• Jimmy

6

• CBI

3

• ahegyes

2

Top autori în acest subiect

e, atunci ai nevoie de ceva PRO. Ceva PAudio, Selenium samd.... dar atunci cutia va fi mai mare. Orice dif de 15" are nevoie de min 100litri, daca nu mai mult.

cutia nu e o problema, important e sa gasesc un difuzor.
Link spre comentariu

prima data cand te-am intrebat, n-ai spus nimic de chefuri.in cazul asta ia HP-15W. restul detaliilor le gasesti pe forum.

nam spus nimic de chefuri..insa amun d zis ca vreau difuzor de 15?
Link spre comentariu

prima data cand te-am intrebat, n-ai spus nimic de chefuri.in cazul asta ia HP-15W. restul detaliilor le gasesti pe forum.

nam spus nimic de chefuri..insa amun d zis ca vreau difuzor de 15?
nam spus nimic de chefuri..insa am spus ca vreau un difuzor de 15.(scuze pentru greseala)
Link spre comentariu

bugetul este f mic si asa,deci pretentiile sunt cam imposbile .Esti si cu dus si-ntors :limb: ,initial vrei subwofr de casa,apoi vrei pt chefuri(reciteste-ti mesajele).Ai primit indicatii ca difurile alea nu sunt bune de subwfr ,apoi ca vrei de 15" tot in banii aia,si pt chefuri,apoi ca nu mai vrei de chefuri..nu se intelege nimic...Bugetul este f mic pt un dif de 15" de ceva calitate pt subfr de casa.DIfurile de sonorizare in acesti bani nu sunt bune de subwf ,dar vor suna tare la chef.Difurile auto in banii astia vor suna si incet si prost(acum depinde si de pretentii)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări