Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzor de bass

sergiu mihoc

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sergiu mihoc

9

• Jimmy

6

• CBI

3

• ahegyes

2

Top autori în acest subiect

a devenit un clasic! :da pentru pretul lui, e un difuzor bun. bineinteles, exista si altele mai bune, dar mai bine ne spui ce vrei sa faci cu el.

vreau sa-mi fac un subwoofer la vreo 2-300 de watt de casa...dar mai intai trebuie sa-mi cumpar difuzorul si dupaia sa ma gandesc la incinta.ce ziceti la pretul asta se merita?..daca mai sunt si alte difuzoare mai bune la 200-250 de lei va rog sa mi le aratati.difurile nu trebuie sa fie neaparat noi..vreau ceva cu claritate.
Link spre comentariu

HP-15W nu prea e difuzor de subwoofer, chiar daca exista proiecte de subwoofer cu el. de sunat, suna tare, doar ca are nevoie de o incinta destul de mare ca sa coboare raspunsul in frecventa suficient. un minim ar fi 150L, dar daca ai loc, poti sa-i faci incinta de 180-200L. oricum, in banii aia nu cred ca gasesti un difuzor de subwoofer dedicat, pentru casa. ar mai fi o varianta, sa cauti un difuzor auto, doar ca alea in general au SPL mai mic.

Link spre comentariu

HP-15W nu prea e difuzor de subwoofer, chiar daca exista proiecte de subwoofer cu el. de sunat, suna tare, doar ca are nevoie de o incinta destul de mare ca sa coboare raspunsul in frecventa suficient. un minim ar fi 150L, dar daca ai loc, poti sa-i faci incinta de 180-200L. oricum, in banii aia nu cred ca gasesti un difuzor de subwoofer dedicat, pentru casa. ar mai fi o varianta, sa cauti un difuzor auto, doar ca alea in general au SPL mai mic.

daca imi cumpar auto trebuie sa-mi iau 2 ca sa le leg in serie ptr ca is de 4 ohm si amplificatoru meu e de 8.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări