mikella Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 bunaseara la toata lumea.am instalat un oscilator soft(zelscope )pe calculatorul meu dar habar nu am cu ce se mananca asta.daca vreau sa masor ceva cu el unde bag sarmele la audio in in placa de sunet?daca da ce se intampla cu pklaca de sunet daca bag 10v ?bubuie mai mult ca sigur nui asa?ok indrumatima va rog sa pot sa ami dau seama cam cu ce se mananca treaba asta si ce pot face cu softul asta multumesc Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 e defapt un osciloscop software. semnalul trebuie aplicat pe intrarea Line IN de la placa de sunet. probabil ca daca bagi 10V nu va bubui, dar nici nu cred ca-i va placea. ar fi indicat sa nu depasesti 2Vpp. (adica aprox 0.7Vca). daca vrei sa masori amplitudini mai mari, poti sa-i pui la intrare un divizor 1:10 sau 1:100, si tine minte ca, in functie de placa de sunet, masoara pana la 20kHz. Link spre comentariu
mikella Postat Ianuarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 da ai dreptate este un osciloscop mam grabit eu si am zis oscilator ma scuzati!daca nu va suparati ami puteti spune si ce as putea masura cu softul asta adica la ce ma poate el ajuta? Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 ce as putea masura cu softul asta adica la ce ma poate el ajuta?Forma de unda si daca are si caroiaj pe imagine, timpul si tensiunea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum