Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alternator auto

Vizitator rere

Postări Recomandate

salut, nu prea am cine stie ce cunostinte in domeniu, dar vreau sa stiu si eu ce tensiune, cati amperi scoate un alternator auto, de dacie , va rog nu radeti daca nu m-a pot exprima chiar in termenii corecti , ast raspuns. ms

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iulicuta2000

3

• miron1947

2

• Felis

1

• tranzistor

1

maxim 36 A scoate acel alternator (au fost si versiuni de 45 A dar rare)Oricum orice alternator folosit pe autoturismele fabricate in afara dupa anii 90 (cele cu r4egulator de tensiune incorporat)sunt capabile sa debiteze curenti mult mai mari

Link spre comentariu
Vizitator rere

maxim 36 A scoate acel alternator (au fost si versiuni de 45 A dar rare)Oricum orice alternator folosit pe autoturismele fabricate in afara dupa anii 90 (cele cu r4egulator de tensiune incorporat)sunt capabile sa debiteze curenti mult mai mari

ma gandeam la alta marca, alt model mai multi amperi
Link spre comentariu

de aro(identic cu el de dacie) scoate 50A :da alternatoare ma puternice,gasesti,am vazut unul de 100 A(nu stiu ce marca) in targul de masini(balci,targ de vechituri sau talcioc). deci trage o fuga pe acolo,sigur gasesti ceea ce iti trebuie. :da

Link spre comentariu

se gasesc de la 35-40a(dacie oltcit) 60-90 -la opeluri(astra,vectra modele mai vechi de prin 90-95)si chiar mai mari,120-150Asau chiar 200A daca vrei prin america la vreo 200verzisori ;)

Link spre comentariu
Vizitator rere

se gasesc de la 35-40a(dacie oltcit) 60-90 -la opeluri(astra,vectra modele mai vechi de prin 90-95)si chiar mai mari,120-150Asau chiar 200A daca vrei prin america la vreo 200verzisori ;)

si in tara nu gasesc la 200A ????
Link spre comentariu

nu stiu,n-am cautat,stiu ca vazusem unu de vanzare pe cel mai cunoscut forum de tuning din romanica unul de 120Apoti incerca la cei care participa la DB drag cu sisteme audio pe masina,ei trebuie sa aiba cunostinta de unde se poate procura unu :)

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări