Vizitator Postat Iulie 6, 2005 Partajează Postat Iulie 6, 2005 As dori sa ma sfatuiti in legatura cu ceva!!!As dori un amplificator quadro sau doua amplif stereo.Precizez ca pe fiecare canal vreau sa scot o putere de aprox. 15W, cu distorisiuni sub 2%(oricum cat mai mici sub 1% daca se poate)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Daca ati vazut deja un amplificator facut care sa scoata ~20W, normal al un pret cat mai mic!!As dori daca se poate sa-l pot alimenta de la 12V. Tin la aceasta idee, deaoarece am un trafo care scoate pe iesire aprox. 10A si nu as sori sa-l las sa rugineasca in dulap!!!!!!!!!!!!!!!!!!Inca odata va zic doar kituri ca nu am timp de facut cablajele(nu am experienta necesara!!!! si nu vreau sa dau gres!!!!!) Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 6, 2005 Partajează Postat Iulie 6, 2005 de la adelaida kitul cu TA8210 se poate alimenta intre 9-20V daca ii scoti dioza zener si inlocuiesti condensatorul de filtraj cu unul de 25Vla 12V merge bine. Link spre comentariu
csl1131 Postat Iulie 6, 2005 Partajează Postat Iulie 6, 2005 tda8571 ->4* [email protected] thd alimentare pana in 18V tot de la adelaida de ex, desii astia fac kituri naspa... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 6, 2005 Partajează Postat Iulie 6, 2005 dar de ce sa le schimb?? crezi ca se diminueaza distorsiunile???????????? sau ce??????PS eu ma refeream ca tensiunea pe care o masuram eu era in gol inainte de punte Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 6, 2005 Partajează Postat Iulie 6, 2005 foarte bine ca ai 12V in gol,dupa filtrare o sa ai max 16V tensiune la care se descurca orice chestie pt masina.Eu as recomanda modulul cu TA ca suna ceva mai bine decat alea de la phillips Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum