Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Buna ziua

Vizitator ieframe

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• __farad__

4

• mișa

2

• em2006

2

• milo01miau

2

Top autori în acest subiect

Stie cineva cum as putea sa copii o cheie de tip jack pentru jocurile electronice (pacanele) care are un chip in varf,dar in interior?Imi cer scuze daca am gresit sectiunea.

Scuze, dar eu cred ca ai gresit si forumul. Cred ca n-ai ales corect nici titlul, in loc de "Buna ziua" trebuia sa-i zici "Vreau sa copiez o cheie". Pentru ca n-ai intrat aici doar ca sa ne spui "Buna ziua" ci ca sa te invatam cum sa copiezi o cheie dintr-un sistem de securizare.De ce ar vrea cineva sa copieze o astfel de cheie, numai asa din curiozitate tehnica?Daca presupunerea mea e gresita, iar tu esti proprietarul aparatelor si te-ai gandit la un emulator in ideea ca ai pierde vreo cheie, te asigur ca nu e deloc o idee buna, e mai simplu sa-ti cumperi alta, pretul e aproape modic. Nu mai ramane decat sa stergi din memoria aparatului codul vechii chei si sa validezi codul noii chei. Unicitatea codului nu poate fi pusa la indoiala, cipul e folosit din anii '90 si s-a fabricat un numar impresionant de exemplare, pentru sisteme de control acces si altele.@Misa, esti pe faza ca de obicei (rom, comunica prin 1-wire)...

...cheia, contine ceva de genul rom 1-wire...si atunci am putea zice ca e necopiabila.

Link spre comentariu
Vizitator ieframe

@em2006 aparatele nu sunt ale mele,sunt inchiriate,iar pe tura sunt 2 fete 2zile lucru 2 pauza si proprietarul nu mai face alta cheie ca sa aiba fiecare cate o cheie.

Link spre comentariu

Proprietarul n-are de unde sa dea fetelor o cheie identica pentru simplul fapt ca nu exista, nu se fabrica 2 chei cu acelasi cod. Exista mai multe tipuri de astfel de chei, cea mai simpla continand un cod ROM cu lungimea de 64 biti.Daca e neaparat necesar ca 2 persoane sa aiba chei, atunci se poate rezolva altfel. Proprietarul poate procura o a doua cheie, evident cu cod diferit, iar electronistul care se ocupa de service poate valida respectiva cheie ca sa fie recunoscuta de sistem, astfel ca ambele persoane (useri validati) sa le poata folosi pentru autentificare.

Link spre comentariu

vrei sa zici ca e imposibil sa fie copiata?nu cred ca exista ceva pe lumea asta sa nu poata fi copiat :) mai astept pareri

Nu am zis ca e necopiabila. Am zis "am putea zice ca e necopiabila" in sensul ca e mai greu de copiat decit la un examen de electronica. (sau...la o teza la romana) Trebuie cumparata o cheie.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator mihalisGR

nu am inteles ,la ce jok se foloseste adica din ce an mai exact?!?! trebue sa fie de cel putin 10 ani vechime! am lucrat vreo 2 ani in domeniu,intradevar unele au o rezistenta ,asta daca e jok de pokar cu role tip veki fara monitor, stiu sigur ca la rulete aveau un tranzistor ,sau tiristor ,nu stiu ce era,era polizat nr !?!?!a-si dori o poza a jokuliu daca se poate model, nr!sincer nu am inteles depre ce jok e vorba ( pacanele)!?!?! :nebunrau:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări