Vizitator ieframe Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Stie cineva cum as putea sa copii o cheie de tip jack pentru jocurile electronice (pacanele) care are un chip in varf,dar in interior?Imi cer scuze daca am gresit sectiunea. Link spre comentariu
milo01miau Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Acea cheie are in interior o rezistenta!!Poti face una daca o deschizi sa vezi ce valoare are rezistenta!!! Link spre comentariu
Vizitator ieframe Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 M-am uitat la ea,dar nu cred ca se poate deschide.E dintr-o bucata ...Sunt multe tipuri de astfel de rezistente?Alte idei,pareri... Link spre comentariu
__farad__ Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Ideea mea este ca acele chei au fost concepute ca sa nu poata fi copiate.Vin odata cu aparatul.Iar la intrebarea ta daca sunt multe astfel de rezistente raspunsul este sute, practic se pot folosi orice valori pt a "personaliza" cheia. Link spre comentariu
milo01miau Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 O poti masura cu un ohmmetru!!! Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 milo01miau sigur are o rezistenta? am vazut asta cu resistenta pe jack la un aparat diy.eu credeam ca au un eeprom Link spre comentariu
Vizitator ieframe Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Ideea mea este ca acele chei au fost concepute ca sa nu poata fi copiate.Vin odata cu aparatul.Iar la intrebarea ta daca sunt multe astfel de rezistente raspunsul este sute, practic se pot folosi orice valori pt a "personaliza" cheia.Sigur un bun electronist ar putea face o copie,si nu nu vine aparatul odata cu cheia.Singura metoda ar fi sa desfac cheia nu ? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Daca stii ca au un chip inseamna ca ai desfacut sau ai vazut cum e.Nu prea cred sa fie o simpla rezistenta acolo.Daca ai pune o foto sa vada lumea ce si cum e.Daca ar fi o simpla rezistenta ar insemna o securitate -> 0 ,cel mai sigur e altceva acolo. Link spre comentariu
Vizitator ieframe Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 De desfacut nu am desfacut pentru ca nu am avut ocazia,am inteles de la cineva ca are chip dar nu stiu 100%,desi inclin sa cred... O sa atasez o poza cat pot de repede,pana atunci astept alte idei si pareri de la dumneavoastra... le: am gasit ceva pe net http://www.jocuri-noroc.ro/images/chei_ ... ce_big.jpg o idee... Link spre comentariu
__farad__ Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Daca ar fi o simpla rezistenta ar insemna o securitate -> 0 ,cel mai sigur e altceva acolo.Mai mult decat adevarat dar daca s-ar folosi sa spunem rezistente de la 1K la 1M fiecare aparat avand o alta valoare a rezistentei rezulta ca se poate obtine o cheie in adevaratul sens al cuvantului.Adica va oferi oarecare siguranta.Ca nu e totusi seiful bancii nationale.Dar...Este vorba totusi despre o securizare.Caz in care se poate folosi si tehnologia cheilor auto cu chip.Cu performante net superioare. Link spre comentariu
Vizitator ieframe Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Tin sa mai precizez ca acea cheie merge la 3 aparate. Link spre comentariu
__farad__ Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Si service-urile autorizate au o singura cheie care merge la toata gama de masini a unui producator.Asta nu inseamna ca nu are chip.Trebuie studiata. Link spre comentariu
Vizitator ieframe Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Deci trebuie deschisa si vazut ce e in ea,e singura varianta care crezi ca ar fi functionala...mai astept idei,pareri,sfaturi... Link spre comentariu
Vizitator ieframe Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Imi cer scuze pentru 2post dar nu am putut edita,mi-a zis cineva ca daca as avea un copiator de chei cu transponder si cheia 10 minute ar fi o treaba. Link spre comentariu
Vizitator ieframe Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Cheia este identica cu cea din imagine,http://www.jocuri-noroc.ro/programe-jocuri-noroc.html are un circuit integrat cu un numar de serie unic care imi da batai de cap.Are cineva o idee? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum