Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Buna ziua

Vizitator ieframe

Postări Recomandate

Vizitator ieframe

Stie cineva cum as putea sa copii o cheie de tip jack pentru jocurile electronice (pacanele) care are un chip in varf,dar in interior?Imi cer scuze daca am gresit sectiunea.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• __farad__

4

• mișa

2

• em2006

2

• milo01miau

2

Top autori în acest subiect

Ideea mea este ca acele chei au fost concepute ca sa nu poata fi copiate.Vin odata cu aparatul.Iar la intrebarea ta daca sunt multe astfel de rezistente raspunsul este sute, practic se pot folosi orice valori pt a "personaliza" cheia.

Link spre comentariu
Vizitator ieframe

Ideea mea este ca acele chei au fost concepute ca sa nu poata fi copiate.Vin odata cu aparatul.Iar la intrebarea ta daca sunt multe astfel de rezistente raspunsul este sute, practic se pot folosi orice valori pt a "personaliza" cheia.

Sigur un bun electronist ar putea face o copie,si nu nu vine aparatul odata cu cheia.Singura metoda ar fi sa desfac cheia nu ?
Link spre comentariu

Daca stii ca au un chip inseamna ca ai desfacut sau ai vazut cum e.Nu prea cred sa fie o simpla rezistenta acolo.Daca ai pune o foto sa vada lumea ce si cum e.Daca ar fi o simpla rezistenta ar insemna o securitate -> 0 ,cel mai sigur e altceva acolo.

Link spre comentariu

Daca ar fi o simpla rezistenta ar insemna o securitate -> 0 ,cel mai sigur e altceva acolo.

Mai mult decat adevarat dar daca s-ar folosi sa spunem rezistente de la 1K la 1M fiecare aparat avand o alta valoare a rezistentei rezulta ca se poate obtine o cheie in adevaratul sens al cuvantului.Adica va oferi oarecare siguranta.Ca nu e totusi seiful bancii nationale.Dar...Este vorba totusi despre o securizare.Caz in care se poate folosi si tehnologia cheilor auto cu chip.Cu performante net superioare.
Link spre comentariu
Vizitator ieframe

Cheia este identica cu cea din imagine,http://www.jocuri-noroc.ro/programe-jocuri-noroc.html are un circuit integrat cu un numar de serie unic care imi da batai de cap.Are cineva o idee?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări