miron1947 Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 deci un fir la pinul 4 si celalalt ???La masa montajului.[attachment=0]Pot R var.JPG[/attachment] Link spre comentariu
bogdan666 Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 ok. o fac si pe asta si revin. dar conteaza marimea potentiometrului ? Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 dar conteaza marimea potentiometrului ?In recomandarea din foaia de catalog scrie 1M, dar puteti pune si alta valoare, preferabil mai mare ca R1. Link spre comentariu
bogdan666 Postat Ianuarie 10, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 daca vreau sa leg chitara la calculator cum sa procedez ? Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 daca vreau sa leg chitara la calculator cum sa procedez ?Poti incerca sa o legi la intraerea de microfon a placii de sunet dar trecui firul cald al semnalului printr-un cond de 100nF ca sa izolezi galvanic fata de sursa(microfonul de calc fiind capacitiv primeste acolo si o alimentare)Cum va suna nu stiu ca nu am incercat niciodata. Link spre comentariu
bogdan666 Postat Ianuarie 10, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 mersi fain pentru raspuns o sa incerc. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Un coleg m-a atenstionat si ii multumesc ca am afirmat si asa am facut ca acel cond izoleaza galvanic si am gresit acel cond intradevar izoleaza tensiunea continua.Asa ca sa fie spus corect. Restul ramane valabil si asa trebuie incercat. Link spre comentariu
bogdan666 Postat Ianuarie 10, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 dar daca ii dau semnal in line in ? Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 La intrarea de linie trebuie semnal mai mare nu cred ca va merge.Depinde mult si de chitara,Binenteles ca nu strici nimic daca incerci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum