Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

de la chitara la casti

bogdan666

Postări Recomandate

• Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan666

27

• miron1947

15

• Cilibiu

4

• dan cod

3

Top autori în acest subiect

mai am o nedumerire. J1 are 3 contacte. eu n-am mai vazut chitara stereo pana acum, nici nu cred ca exista. deci care ar fi cele 2 fire de care trebuie sa leg jakul sau unesc ala care merge la b cu ala ce merge la c formand plusul ?

Link spre comentariu

nu.cu amandoua. intrebarea pentru iesire am pus-o si am primit rasp ca pot sa leg castile de pinii 8 respectiv 5 al ic1. intrebarea mea a fost mai mult legata de intrare de data aceasta deci nu are de-a face cu ascultatul cu o singura urechedaca chitara are doar 2 fire cum sa le leg de alea 3 ??(mai pe romaneste)

Link spre comentariu

nu.cu amandoua. intrebarea pentru iesire am pus-o si am primit rasp ca pot sa leg castile de pinii 8 respectiv 5 al ic1.

Castile se lega normal., contactul de ecran nu este legat la masa, deci castile sunt inseriate.

daca chitara are doar 2 fire cum sa le leg de alea 3 ??

Daca va uitati atent, conactul 3 , face contact intre masa si - ul bateriei, deci joaca rolul de intrerupator pe alimentare(la introducerea jack-ului, este conectata si alimentarea).Canalul "dreapta" se leaga in jack la ecran, daca este jack stereo, daca este mono,nu.
Link spre comentariu

mine nu o sa fie cu jak doar cositorite)

Atunci trebuie sa puneti un intrerupator pe alimentare, pentru a nu se consuma bateria inutil, iar la intrare, legati doar un fir la masa si unul pe condensator(C1).
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări