Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

interfata obd

AlpHso

Postări Recomandate

Buna. Ma puteti ajuta cu ceva documetatie, scheme pt o interfata pe care vreau sa o folosesc la un vw golf de prin 97?Eventual si ce versiune de soft trebuie sa folosesc ca am inteles ca cele noi nu prea merg pe masinile mai vechi.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AlpHso

1

• Felis

1

• srdjan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

pentru ceea ce vrei tu e foarte bun VAGcom (dar atentie mare cum lucrezi cu acest program ca nu iarta greselile.Daca ar fi sa fac o analogie cu un sistem de operare vagcomu ar fi echivalentul linux din SO.Practic poti face multe dar daca nu stii ce faci poti si distruge autovehicolul.Aparent e usoara diagnoza unei masini dar problema apare atunci cand trebuiesc interpretate datele corect.Si de abia atunci poti spune ce este defect la masina.(Cunosc destui "meseriasi"cu tester care se uita cam mita la calendar si scot niste diagnoze de te uiti crucis la ele.De ex un prieten al meu a fost cu un saab90 la testare si cele 2 coduri de eroare au fost interpretate gresit de cel care a facut diagnoza[1 era de fapt nerecunoasterea cheii (care apare daca soferul e prea grabit si da imediat la automat inainte sa se faca autotestarea sistemelor)interpretat ca lipsa computer cheie de respectivul.si 2valva EGR interpretata drept clapeta obturare gaze de evacuare de catre respectivul(la chestia asta l-am intrebat pe prietenul meu daca sa dus cu camionul la testare sau cu autoturismul)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări