ovy_pas Postat Ianuarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Este super tutorialul este foarte intuitiv si la obiect.Sergiu merge cu orice hartie foto ? Link spre comentariu
Rabulea Sergiu Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Eu am folosit hartie foto lucioasa 180g/ m^2. Acuma nu stiu daca merge orice hartie foto. Citeste ce s-a mai scris in topicul cu realizarea cablajelor. Eu nu am postat numele hartiei ca sa nu fac reclama. Daca vrei il pot trimite pe MP. Link spre comentariu
ovy_pas Postat Ianuarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 trimite un MP pls Link spre comentariu
ovy_pas Postat Ianuarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 rezistentele SMD ce putere trebuie sa aiba ? SMD 0805 la 0.125W sau SMD 1206 la 0.25W voi ce fel de rezistente ati folosit? Link spre comentariu
nooob64 Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 La acest montaj nu conteaza ce putere au rezistentele ... in circuit se vehiculeaza doar curenti mici ;SMD 0805 este o capsula mult mai mica decit SMD 1206 deci poti sa proiectezi un montaj mult mai "adunat" care sa ocupe un spatiu cit mai mic. Link spre comentariu
ovy_pas Postat Ianuarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Am comandat initial SMD 08... dar apoi am dublat aceleasi valori si cu SMD 12... la banii aia nici nu s-a modificat mult valoarea totala asa ca sa fie ...e mai scump transportul ...decat SMDurile adaugate . Link spre comentariu
ovy_pas Postat Ianuarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Aveti imprimanta laser cu care faceti cablaj? ma gandesc sa imi cumpar una second hand ce parere aveti? un asemenea cablaj clar nu poate fi pictat cu oja. Link spre comentariu
Rabulea Sergiu Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Eu fac cablajul cu o imprimanta laser Samsung ML-2010PR. Link spre comentariu
ovy_pas Postat Ianuarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Si esti multumit de ea? nu e scump tonerul? eu intentionez sa imi cumpar o imprimanta laser ca sa pot face cablaje (am una cu cerneala deja pentru printat) dar nu stiu se merita sa imi iau una una noua sau second ? Link spre comentariu
Rabulea Sergiu Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Si esti multumit de ea? nu e scump tonerul?Da sunt multumit de ea. Inca nu am facut refill pentru ca nu sa teriminat, deci nu stiu cat costa tonnerul.eu intentionez sa imi cumpar o imprimanta laser ca sa pot face cablaje (am una cu cerneala deja pentru printat) dar nu stiu se merita sa imi iau una una noua sau second ?Pai din cate stiu gasesti imprimante monocrome noi pe la 250 ron, deci te sfatuiesc la una noua. Link spre comentariu
ovy_pas Postat Ianuarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 m-am documentat un cartus nou cca 180 RONrefill=60 + chip=30 => cca 90 RONiesi cam la jumatate cu refillcat de mult ai printat? faci numai cablaje cu ea?ai garantie la ea? daca ai garantie probabil nu poti face refil ca pierzi garantia...tot ce este pe pagina nu este despre programator usb asa ca miine se stergeSofian Link spre comentariu
ovy_pas Postat Aprilie 3, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Intre timp pagina nu a fost stearsa , imprimanta laser a fost cumparata, cablajul pentru programator a fost executat, lipiturile finalizate, si montat in carcasa.Mai am de facut calibrare si testare asta pe saptamana cealalta poate.Va doresc un Paste fericit! Link spre comentariu
Vizitator vivi2010 Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 salam facut programatorul pickit2 clona si vreau sa programez un pic 16f84a si nu il vede (no device detected) intre vss si vdd am 4,7 volti iar intre vss si vpp am 12 volti doar cand ii fac calibrarea din soft .Nu stiu de ce nu imi vede pic ul ,softul folosit este pickit2 programmer iar cu mplab nu imi vede programatorul . Link spre comentariu
nooob64 Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Ce colna ai realizat ? picul sigur e 16F84 cu terminatia A ?(cel fara nu e recunoscut) Link spre comentariu
Vizitator vivi2010 Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Ce colna ai realizat ? picul sigur e 16F84 cu terminatia A ?(cel fara nu e recunoscut)da 16f84a as dori sa iau legatura cu tine ,ti am lasat un mesaj in meail pe forum Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum