Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Afisaj de tip "morisca"

Vizitator Popescu Marius

Postări Recomandate

Vizitator Popescu Marius

Apropo,logica mea spune ca daca eu ii dau eepromului in bitii de adresa valoarea "00000...1" imi da la iesire valoarea memorata de mine la adresa resp.Gresesc?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 47
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Liviu M

16

• puiu

5

• sofian

1

• ghimpe--

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Popescu Marius

Am nevoie de ajutorul dvs iar:am programat pic-ul iar acum trebuie sa introduc datele mele in eprom.Adica treb sa scriu in el :la adr 0000...0=62la adr 0000...1=73 etc .Cum fac sa generez fisierul pt a-l programa.

Link spre comentariu
Vizitator Popescu Marius

Nu.am eprom 27c512 si il pot programa direct cu programatorul meu(willem).eu ma refer la vreun soft in care sa-i dau adresele si valorile din adresele respective,sa generez fisierul .bin si apoi sa-l bag in eprom.Sau bat eu campii p'aci?.....

Link spre comentariu

Eu unul habar n-am, ca n-am programat niciodata eeproame.In cel mai rau caz, incearca sa citesti eepromul (ar trebui sa-ti dea numai FF-uri); salvezi continutul, il editezi cu un editor de texte si-l scrii pe cel modificat in eeprom. Asta daca salvatul functioneaza.Sper ca n-am batut prea tare campii, da' eu asa imi imaginez ca ar trebui sa functioneze.

Link spre comentariu

Din pacate nu am programat decat PIC-uri cu MBLAB si cu ICD2 sau PIC STAR. Cred ca este o aplicatie mai mare daca ai nevoie si de PIC si de memorie EEPROM pentru acest montaj. Nu puteai sa alegi un PIC care sa aibe suficienta memorie ca sa nu mai folosesti memeria EEPROM?

Link spre comentariu

Sunt PIC-uri care au memorie mai mare decat memoria de 256 K biti adica 32 K x 8 biti, dar acuma se pare ca este tardiva discutia. Nu te mai bat la cap deoarece se pare ca ai facut hardul pe baza unei logici si acuma trebuie sa introduci softul numai intr-o memorie. Din pacate eu am scris memorii numai cu PIC si anume o memorie fiscala la un automat.

Link spre comentariu
Vizitator Popescu Marius

Deci pana la urma nu stie nimeni cum fac sa "bag" in eeprom valorile date de mine?Odata scris si programat, nu mai umblu la el,doar citesc la anumite adrese valorile mele.

Link spre comentariu

Dupa cum ziceam si mai sus, eu cred ca merge cu orice editor de texte.Daca poti, citeste eepromul si pune-i continutul pe forum, poate stie cineva unde si ce trebuie schimbat.LE Epromul tau nu e OTP(one time programming), nu?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări