Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

afisaj

Myhayxx

Postări Recomandate

salut!am luat de pe un cablaj de cd-player afisajul care se vede in imagine. are 10 pini si pe el scrie cum de altfel se vede si in imagine: LEDTECH 21431 LD4022-11 N1 .problema e ca nu stiu la ce pini trebuie legat +/- . Am cautat pe google datasheet, dar nu am reusit sa gasesc displayul respectiv (probabil nu stiu cum sa-l caut) Ma poate ajuta cineva sa descifrez pinii? sau eventual are cineva vreun link cu datasheet unde-l pot gasi ca eu am cautat vreo cateva ore si nimic.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

2

• srdjan

2

• Myhayxx

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

afisajul tau e cu anod comun (adica plus pt primul digit pe pinul 10 si plus pt al doilea digit pe pinul 5) vezi ca in poza il tii invers , cu susul in jos. restul pinilor sunt catozi (minusuri)

Link spre comentariu

daca ai aparat de masura din ala chiezesc ieftin cu functie de "diode" pune aparatul pe acea pozitie si pune probele pe rand pe fiecare combinatie de cate 2 pini posibila. te vei prinde repede cum functioneaza. cand pui in circuit in functie de tensiune vezi ca trebuie protejate led-urile de afisaje cu rezistente pt supracurent. singura problema e ca display-ul tau e multiplexat si nu vei putea aprinde amandoua cifrele deodata cu valori diferite ci va trebuie sa alternezi aprinderea lor astfel incat aparent sa le vezi aprinse simultan

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări