danb1974 Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Daca are cineva o schema de ups din asta, va rog frumos... 1kva, dubla conversie dar nu prin baterie ci direct 220V AC-DC-ACA venit cu aproape toate piesele de putere scurt (6 trz, 2 diode), astea le-am schimbatInvertorul 36VDC - 220VDC e functional acumaAm un trz. (clasic, nu fet) smd ars, marcat 607, pe circuitul care comanda niste tranzistori de putere din partea de 220VDC-220VAC. Are si un frate marcat 809 (cred, e mic rau scrisul), unul e pnp si unul e npn. Si nu ma descurc sa aflu cum ii cheama de fapt si ce tensiune/curent suporta.Multumesc. Link spre comentariu
danb1974 Postat Ianuarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Iaca si o poza. S-ar putea sa scrie pe el 6J7, nu sint sigur. Link spre comentariu
danb1974 Postat Ianuarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Ma tot uit cu lupa la tranzistori. Marcajele de fapt par sa fie 607 si 608 (care daca te uiti din partea ailalata parea 809) sau 6O7 si 6O8. Clar sint pereche pnp/npn dar nu ii gasesc in smd codebook. Ce sa pun in locul celui ars...? Link spre comentariu
nostrom Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Salut! Fa ceva masuratori la capsula. Are si un mic radiator?E posibil sa fie un stabilizator ar trebui dupa 7 sa mai urmeze ceva cifre Link spre comentariu
danb1974 Postat Ianuarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Unul similar la masuratori iese a tranzistor clasicPar o pereche pnp-npn care mai departe comanda trz. mosfet de putere. Inainte de ei e un optocuplor (posibil dublu ca are cam multi pini,n-am verificat)Folosese cablajul ca si radiator, dar nu e nu stiu ce insula, doar un traseu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum