Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema ups STAR ST3R10 sau macar identificare trz smd

Postări Recomandate

Daca are cineva o schema de ups din asta, va rog frumos... 1kva, dubla conversie dar nu prin baterie ci direct 220V AC-DC-ACA venit cu aproape toate piesele de putere scurt (6 trz, 2 diode), astea le-am schimbatInvertorul 36VDC - 220VDC e functional acumaAm un trz. (clasic, nu fet) smd ars, marcat 607, pe circuitul care comanda niste tranzistori de putere din partea de 220VDC-220VAC. Are si un frate marcat 809 (cred, e mic rau scrisul), unul e pnp si unul e npn. Si nu ma descurc sa aflu cum ii cheama de fapt si ce tensiune/curent suporta.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danb1974

4

• nostrom

1

Top autori în acest subiect

Ma tot uit cu lupa la tranzistori. Marcajele de fapt par sa fie 607 si 608 (care daca te uiti din partea ailalata parea 809) sau 6O7 si 6O8. Clar sint pereche pnp/npn dar nu ii gasesc in smd codebook. Ce sa pun in locul celui ars...?

Link spre comentariu

Unul similar la masuratori iese a tranzistor clasicPar o pereche pnp-npn care mai departe comanda trz. mosfet de putere. Inainte de ei e un optocuplor (posibil dublu ca are cam multi pini,n-am verificat)Folosese cablajul ca si radiator, dar nu e nu stiu ce insula, doar un traseu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări