Vizitator varga joszef Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 AM UN AMPLIFICATOR TEHNICS A700MK3 SI ARE FINALI ARSI SE MAI POT GASI PE UNDEVA SAU MACAR CEVA ASEMANATOR (UNDE SI LA CE PRET) VA MULTUMESC ANTICIPAT Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Ce scrie pe ei ? Link spre comentariu
Vizitator varga joszef Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 MOS-FET RSN 6000 B050922,BC POWER SVI 3205 B050901 Link spre comentariu
lalihifi Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Nu prea ai de unde sa cumperi .Ca sa nu mai zic de pret (cred ca poti cumpara un amplificator impecabil la banii dati pe circuite) Link spre comentariu
Vizitator varga joszef Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 pacat de amplificator ca era o scula buna as fi dorit sal fac dar asta este multumesc oricum Link spre comentariu
BF37 Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Eu zic ca ai putea sa-i pui alt etaj final ( echivalent ) , asta daca ai timp si cunostintele necesare. Cauti o schema buna cu bipolari si o implementezi in locul SVI-ului , cu siguranta se va auzi foarte bine ( daca e bine adaptat ). Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 În primul rînd, oricare din cele 2 integrate ar fi defect nu ai alternativ? de înlocuire, în afara unei modific?ri serioase. Protec?ia e realizat? tot de SVI. Noroc c? tensiunea de alimentare e convenabil? ptr o modificare destul de simpl?. Practic trebuie b?rbierit tot de pe plac?, în afar? de AN7062 ?i piesele de pe lîng? el. De el se pot lega cîteva piese ?i îl transformi într-un amplif tot Technics, dar din anii 80, cu acelea?i calit??i. Mai complicat e s? adaptezi o protec?ie, cea mai folosit? de Matsushita e cea cu TC7317P, dar se poate face una cu uPC1237H, e comparabil unul cu altul.La AN7062 se pot adapta cîte o pereche de trz Darlington ?i cîte o superdiod?. Dac? am timp, zilele astea î?i desenez modificarea. Link spre comentariu
expert Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 90% ca din cele doua finale de putere RSN si SVI doar RSN 6000 este defect; asta testat in service PANASONIC unde au venit destule amplifuri cu aceasta schema!trebuie verificat si circuitul driver AN7062, deobicei de aici pleaca necazul; deasemenea , sunt frecvente fisuri in placa, inginerii de la technics adoptand o solutie monoplaca pt tot ampliful; datorita greutatii unor componente dar si a tensiunilor aparute in timp, sunt trasee care cedeaza si conduc la functionare defectuoasa!am si RSN6000 si AN7062 , daca te intereseaza sa il repari ; cred ca gasesc si un SVI3205 dar deobicei acesta scapa ! Link spre comentariu
xtgs Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 m-ar intresa svi 3205 daca il mai aveti si la ce pret? Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Gasesti raspuns numai la sectiunea Bazar , la rubicile Vanzare / Cumparare . Aici niciodata ! Link spre comentariu
Postări Recomandate