Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare legata de finali unui amplificator technicsA700MK3

Vizitator varga joszef

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lalihifi

1

• zal

1

• BF37

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Eu zic ca ai putea sa-i pui alt etaj final ( echivalent ) , asta daca ai timp si cunostintele necesare. Cauti o schema buna cu bipolari si o implementezi in locul SVI-ului , cu siguranta se va auzi foarte bine ( daca e bine adaptat ).

Link spre comentariu

În primul rînd, oricare din cele 2 integrate ar fi defect nu ai alternativ? de înlocuire, în afara unei modific?ri serioase. Protec?ia e realizat? tot de SVI. Noroc c? tensiunea de alimentare e convenabil? ptr o modificare destul de simpl?. Practic trebuie b?rbierit tot de pe plac?, în afar? de AN7062 ?i piesele de pe lîng? el. De el se pot lega cîteva piese ?i îl transformi într-un amplif tot Technics, dar din anii 80, cu acelea?i calit??i. Mai complicat e s? adaptezi o protec?ie, cea mai folosit? de Matsushita e cea cu TC7317P, dar se poate face una cu uPC1237H, e comparabil unul cu altul.La AN7062 se pot adapta cîte o pereche de trz Darlington ?i cîte o superdiod?. Dac? am timp, zilele astea î?i desenez modificarea.

Link spre comentariu

90% ca din cele doua finale de putere RSN si SVI doar RSN 6000 este defect; asta testat in service PANASONIC unde au venit destule amplifuri cu aceasta schema!trebuie verificat si circuitul driver AN7062, deobicei de aici pleaca necazul; deasemenea , sunt frecvente fisuri in placa, inginerii de la technics adoptand o solutie monoplaca pt tot ampliful; datorita greutatii unor componente dar si a tensiunilor aparute in timp, sunt trasee care cedeaza si conduc la functionare defectuoasa!am si RSN6000 si AN7062 , daca te intereseaza sa il repari ; cred ca gasesc si un SVI3205 dar deobicei acesta scapa :da !

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări