Vizitator filomel Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 sal daca nu va deranjez,as avea nevoie de o idee sau un sfat.Adica aplicatia ar fi urmatoarea: priza audio de 3,5 cind conectam jackul audio sa se aprinda un led care sa arate prezenta castilor conectate,dar ideea este ca trebuie sa folosesc curentul care circula pe calea audio Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Nu stiu ce-i ala curent care circula pe calea audio.....dar stiu ca ar trebui sa se gaseasca pe la magazine mufe JACK 3.5mm cu o parghie de comutare. De ex : momentan se aude in boxe ; bagi mufa de casti si imediat sunetul se aude in ele si se opreste sunetul din boxe. Astfel de mufe se gasesc si pentru alimentare, nu stiu cum se cheama...cele ordinare din casetofoanele alimentate la baterii si la retea. Link spre comentariu
Vizitator filomel Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 de la un tv am tras un cablu de 5m tata,mama la capete, capatul mama l-am inlocuit cu o priza audio de 3,5mm fara pirghie de comutare,pe care am prinso intr-un ansamblu de alte prize.Deasupra la priza audio am un led pus in serie pe unul dintre +,normal el licare cind volumul e mai tare dar daca dau mai incet se stinge,cum pot sa stabilzez acest led sau sa mearga la o intensitate mai mica?????? ps. (folosind ledul in aceasta situatie fara alta sursa de alimentare) Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Tu vrei sa pui LEDul pe iesirea de boxa?Nu este recomandat. Vezi la sectiunea audio-lumini etc cea mai simpla schema de VUmetru. Link spre comentariu
Den Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Poti folosii ledul doar permanent aprins in momentul cand introduci un jack.Led de prezenta. Link spre comentariu
yonutzu Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 ar fi acele iesiri audio de la pc mai noi kre au o asemenea chestie . adica cand bagi mufa audio jack iti zice la placa de sunet (dreapta jos in colt pe desktop in special la placile de sunet Realtek) ca a fost introdusa o mufa! Link spre comentariu
Vizitator laurdzd Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Salut!Tocmai mi-am cumparat o pereche de casti Grado SR 60i...e plin internetul de laude la adresa lor..Insa mie la calculator mi se aud jalnic iar la iPod au sunet bunicel, puterea e mica.Trebuie sa imi iau un amplificator de casti sau ce pot face sa le fac sa se auda la performantele lor ?? Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 mi-am cumparat o pereche de casti Grado SR 60iCe impedanta au aceste casti? Link spre comentariu
Den Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 http://www.gradolabs.com/product_pages/sr60.htm Problema la ele e ca sunt open air,astfel nu au camera de rezonanta,basul scos de ele pentru multi va fi ca si inexistent.Trebuie un amplificator dedicat.Astea chiar nu stiu sa cante manele si ma tem ca si alte genuri.. Link spre comentariu
Vizitator laurdzd Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Ce impedanta au aceste casti?32ohm :-s Link spre comentariu
Vizitator laurdzd Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 http://www.gradolabs.com/product_pages/sr60.htmProblema la ele e ca sunt open air,astfel nu au camera de rezonanta,basul scos de ele pentru multi va fi ca si inexistent.Trebuie un amplificator dedicat.Astea chiar nu stiu sa cante manele si ma tem ca si alte genuri..Mie imi trebuie pentru idm, dubstep, dnb, hiphop ...Mama lui de bass...atat de laudate sunt castile astea pe net ca au bass si nu stiu ce :|.. o sa le trimit totusi inapoi sa le verifice si ei Link spre comentariu
Den Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Le trimiti degeaba inapoi.Castile astea asa sunt concepute.Au nevoie de un curent destul de mare pe iesire,placa de sunet a pc-ului e incapabila de asa ceva,iar un ipod e si el destul de limitat.Cam 0.5w e nevoie pentru ele pentru un full output,ceea ce e destul de mult pentru castile standard. Link spre comentariu
Vizitator laurdzd Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 cu ce influenteaza nr ohm`ilor sunetul ?? intreb pentru ca vad casti la 90 lei cu 60 ohm si altele la 340 cu 40 ohm Ce parere aveti de castile acestea? http://www.soundcreation.ro/casti-porta ... d7450.html din cate vad la detalii primesc destula putere de la PC si iPod neavand nevoie de amplificator... Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Placa de sunet nu e buna pt casti,cel mult doar auzi "ceva". Trebuie sa folosesti un amplificator pt casti Link spre comentariu
strombi Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Am niste casti sovietice au impedanta de 150 ohmi Tesla Made in cehoslovacia ARF 262 pt cunoscatori. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum