Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

kit de prezenta casti audio

Vizitator filomel

Postări Recomandate

Vizitator filomel

sal daca nu va deranjez,as avea nevoie de o idee sau un sfat.Adica aplicatia ar fi urmatoarea: priza audio de 3,5 cind conectam jackul audio sa se aprinda un led care sa arate prezenta castilor conectate,dar ideea este ca trebuie sa folosesc curentul care circula pe calea audio :speriat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Den

4

• strombi

3

• yo9hnf

2

• remus68

2

Top autori în acest subiect

Nu stiu ce-i ala curent care circula pe calea audio.....dar stiu ca ar trebui sa se gaseasca pe la magazine mufe JACK 3.5mm cu o parghie de comutare. De ex : momentan se aude in boxe ; bagi mufa de casti si imediat sunetul se aude in ele si se opreste sunetul din boxe. Astfel de mufe se gasesc si pentru alimentare, nu stiu cum se cheama...cele ordinare din casetofoanele alimentate la baterii si la retea.

Link spre comentariu
Vizitator filomel

de la un tv am tras un cablu de 5m tata,mama la capete, capatul mama l-am inlocuit cu o priza audio de 3,5mm fara pirghie de comutare,pe care am prinso intr-un ansamblu de alte prize.Deasupra la priza audio am un led pus in serie pe unul dintre +,normal el licare cind volumul e mai tare dar daca dau mai incet se stinge,cum pot sa stabilzez acest led sau sa mearga la o intensitate mai mica?????? ps. (folosind ledul in aceasta situatie fara alta sursa de alimentare) :jytuiyu

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

ar fi acele iesiri audio de la pc mai noi kre au o asemenea chestie . adica cand bagi mufa audio jack iti zice la placa de sunet (dreapta jos in colt pe desktop in special la placile de sunet Realtek) ca a fost introdusa o mufa!

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator laurdzd

Salut!Tocmai mi-am cumparat o pereche de casti Grado SR 60i...e plin internetul de laude la adresa lor..Insa mie la calculator mi se aud jalnic iar la iPod au sunet bunicel, puterea e mica.Trebuie sa imi iau un amplificator de casti sau ce pot face sa le fac sa se auda la performantele lor ??

Link spre comentariu
Vizitator laurdzd

http://www.gradolabs.com/product_pages/sr60.htmProblema la ele e ca sunt open air,astfel nu au camera de rezonanta,basul scos de ele pentru multi va fi ca si inexistent.Trebuie un amplificator dedicat.Astea chiar nu stiu sa cante manele si ma tem ca si alte genuri..

Mie imi trebuie pentru idm, dubstep, dnb, hiphop ...Mama lui de bass...atat de laudate sunt castile astea pe net ca au bass si nu stiu ce :|.. o sa le trimit totusi inapoi sa le verifice si ei
Link spre comentariu

Le trimiti degeaba inapoi.Castile astea asa sunt concepute.Au nevoie de un curent destul de mare pe iesire,placa de sunet a pc-ului e incapabila de asa ceva,iar un ipod e si el destul de limitat.Cam 0.5w e nevoie pentru ele pentru un full output,ceea ce e destul de mult pentru castile standard.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări