Vizitator petru86 Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Am realizat cablajul dupa schema de mai jos in CAD soft eagle, am pus toate piesele pe placa am alimentat statia, totu perfect am masurat ce trebuia de masurat totu bine iara, am vrut sa masor si curentu de mers in gol imi indica 0mv, nu inteleg de ce. in sfarsit problema e ca un tranzistor si anume 2sa130(l-am inlocuit cu 2sa1837) se incalzea bine de tot impreuna cu IRF610 de pe partea cu + si rezistenta de 10k/1W (avea cam 80 grade),am incercuit cu rosu pe schema ce se incalzeste.E vreo greseala pe schema, pls ajutati-ma ca nu ii mai dau de cap absolut deloc, ma chinui la ea de ceva vreme. Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 erau 3 topicuri mai jos legate de av800/1000. chiar trebuia sa mai deschizi unul? Link spre comentariu
Vizitator petru86 Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Am citit dar nu e nici una cu problema mea, daia am deschis inca unu. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Am citit dar nu e nici una cu problema mea, daia am deschis inca unuPuteai posta in continuarea unuia din ele ! Link spre comentariu
Vizitator petru86 Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 nu stiam ptr ca nu am mai fost pe forum scuze dar in loc sa imi scoate ochii puteati sa ma ajutati. ca pana la urma daia am postat sa fiu ajutat nu criticat, inca odata scuze dar nu am stiu. Link spre comentariu
Mahdi Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 ...am vrut sa masor si curentu de mers in gol imi indica 0mv...sigur CURENTUL de mers in gol ai vrut sa il masori? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 8, 2010 Administratori Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Asta l-am inchis si posteaza acolo, nu e nici o problema ca nu ai stiut, vei sti de acuma Link spre comentariu
Postări Recomandate