Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

microscop

dosa

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dosa

3

• d2134

1

• pamfil

1

• bogdan546

1

Top autori în acest subiect

In partea de sus a acestei pagini este un buton rosu pe care scrie "cauta". La stinga butonului este o fereastra de editare in care o sa scrii "microscop". Dupa ce ai scris apesi butonul rosu mai sus pomenit si astepti sa ti se deschida o noua fereastra din care iti poti alege microscoape dupa pofta inimii.

Link spre comentariu

multumesc...m-am uitat.

La TME am vazut o oferta de microscoape destul de slabuta, comparativ cu www.microscoape.ro, unde am gasit microscoapele (aceleasi) mult mai ieftine.

In plus, cautam ceva gen cum aveau ( sau au) in fabrica Solectron, ceva mai mari, cu o talpa sanatoasa...deci ceva super tari ( as vrea si super ieftine) :limb:

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

multumesc...m-am uitat.La TME am vazut o oferta de microscoape destul de slabuta, comparativ cu http://www.microscoape.ro, unde am gasit microscoapele (aceleasi) mult mai ieftine.In plus, cautam ceva gen cum aveau ( sau au) in fabrica Solectron, ceva mai mari, cu o talpa sanatoasa...deci ceva super tari ( as vrea si super ieftine) :limb:

am cumparat unul Leica tip.s......on dar fara talpa si sursa de lumina.am facut talpa din pal si i-am pus o contragreutate fiind astfel mai usor cu vreo 10kg ca originalul si e stabil iar ca sursa de lumina un traf la 12v cu halogen de 50w si ventilator de calculator.catargul si bucsele elastice de prindere,blocare si rotire au necesitat strung,sudura,masina de gaurit,galvanizare.la fel si ghidajul colectorului de lumina care este din fibra de sticla si care se misca dute-vino pentru o focalizare optima.deci am cumparat doar capul optic cu snurul de fibra optica si asta cu 200 euro.deci nu poate fi super-ieftin tinand cont de riscul....dar este perfect pentru electronica ca doar pentru asta a fost gandit.daca ai posibilitati incearca acest mijloc dar cu atentie.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări