Vizitator Scurthea Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Salut. Lucrez la un proiect in care trebuie sa masor un semnal foarte rapid fara sa il modific. Pentru asta folosesc un circuit de la Mini-Circuits: ADC-15-4. Am vazut ca e folosit in circuite pt radio frecventa si ma gandeam ca poate s-a mai lovit cineva de aceasta situatie. Contrar asteptarilor mele, couplorul imi modifica semnalul de intrare ( ii taie componenta continua). Fara circuit conectat semnalul este dreptunghiular intre 5-0V. Dupa ce il pun pe pinul de intrare al componentei se duce intre 2.5 si -2.5 si la intrare si la iesire. Ma gandesc ca se reflecta ciudat componenta continua . In Data sheet nu este specificat acest lucru . A mai folosit cineva acest circuit ? Nu e fezabil pentru semnale cu componenta continua ? Sau poate nu il folosesc eu cum trebuie ? Mentionez ca l-am conectat ca in data sheet si am verificat toate terminatiile. Link spre comentariu
SirRoger Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 In specificatiile componentei se mentioneaza clar domeniul de utilizare: 5-1000 Mhz ( componenta continua are 0Mhz....)Din schema interna reiese clar ca nici o componenta continua nu are cum sa se regaseasca la borna de masura COUPLED RF. Link spre comentariu
Vizitator Scurthea Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Multumesc pentru raspuns. Acuma dupa ce l-am dat jos de pe placa am observat ca intern toti pinii sunt legati intre ei si deci cu gnd. Deci nu aveam nici o sansa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum