Vizitator cyb3rman Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 am dat cu piciorul peste aia de la CD-ROM care iese in afara si acum s-a strambatcum pot scoate calburilea alea la care este conectat el el ca sa il repar? ..se poate?daca il duc la reparat..cam ca mi-ar lua?nu cred ca trebuie decat sa il asez acolo ca s-a dizlocat Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Desfa carcasa de la PC.CD-ROMul are doua cabluri :unul lat, de date, si unul cu 4 fire, de alimentare. Scoate-le.CD-ROMul ar trebui sa aibe 4 sau 8 suruburi pe laterale puse pentru a se fixa de PC.El in sine are 4 suruburi pe burta.Vezi daca poti repune pe sina liftul. Link spre comentariu
Vizitator cyb3rman Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 cum le scot?trag tare de ele sau au un mecanism? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Tii cu mana de fufa si tragi . Daca tragi de cablu, risti sa se strice. Link spre comentariu
Vizitator cyb3rman Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 am reusit fara za il scotam tras de sina pana la maxim si sa bagat la loc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum