Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzoare panasound

rares01

Postări Recomandate

mariopai si atunci care e locul lor in acesta sectiune a forumului?? nu tu cunosctinte,nu tu motivatie,nu nimic...sa stea linistiti cu trompetele si sa nu mai se mai bage in tot felul de discutii si situatii penibile cum vezi ca se tot intampla,si dupa 1 sapt sa mai se dea si rotunzi.Mai sunt si alte forumuri gen messenger unde se pot purta discutii in orice fel de jargoane si cuvinte chinuite,pt ca sunt si destui useri mai vechi si nu au chef de citit tot felul de aberatii.Nimanui nu-i place cand i se reproseaza ceva,dar iti sar la cap de fiecare data cand nu le convine ceva cu f mare usurinta

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rares01

14

• ahegyes

6

• Jimmy

4

• papyreloaded

4

Top autori în acest subiect

Nu se stie, insa tu sigur ai ramas la fel.

:ras: :101 :aplauze se poate numai ca intre timp am mai dat si de vivaldi pe langa regele manelelor iar vivaldi e cam greu de reprodus pentru a fi simtit,muzica asta se simte nu se ascultaCBI .daca vine unul si intreaba ce fel de boxe poate pune pe iesirea audio a calculatorului ,are rost sa te stresezi sa-i recomanzi si sa-i explici intreg lantul audio necesar ,mai bine ii recomanzi sec un kit de amplificare care se gaseste in comert sau faci misto de el ca trebuie pusa o rezistenta inaintea difului pt nu il arde :ras:
Link spre comentariu

mario,nu nu asa se procedeazarares,topicul este altul,deja ai aflat ce te interesa.Esti capabil de pasii care trebuie urmati pt a realiza ceva pe 3 cai? sau formulat altfel,esti dispus sa pierzi ceva timp timp pt a intelege,sau inca mai crezi ca vei primi ajutor de la mama omida(adica useri care se uita la niste poze)iti pot recomanda ceva daca te incadrezi in cerintele mele de ex,altfel stii raspunsul-munca in zadar,pt asa ceva exista piata sh sau marketul,NU se merita deranjul si muncaaporpo,VTP nu a recomdant nicoodata difuri SAL sau asemanatoare,pt ca mai toate au sunet inchis,spl mic,lucratura ieftina si implica prea multe batai de cap pt a scoate ceva bun

Link spre comentariu

am sa folosesc difuzoare tonsil cred ...stiu de VTP si difuzoarele SAL insa revista tehnium si domnul Mateescu le recomanda pentru VTP la un buget redus oricum nu merg pe varianta astaam sa cumpar difuzoare pe cat se poate hi fi de la tonsil sau alte marci apreciate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări