rares01 Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 salut stie cineva cum sunt difuzoarele de la firma panasound http://new.panasound.ro/index_all.php?lang=ro cam astea ar fi.. astept pareri as vrea sa le folosesc pentru un proiect boxe standfloor pe 3 cai merita banii e ceva de firma aceasta sau tot no name este ca multe altele? Link spre comentariu
ahegyes Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Din imagini par niste difuzoare chinezesti obisnuite!!! Link spre comentariu
rares01 Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 frumos ) asta se observa dar vreau sa stiu daca le'a folosit /auzit cinvea Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 am un difuzor de la ei, primit de la un prieten. suna ca toate chinezariile, are SPL mic, si pe deasupra au si preturi mari. Link spre comentariu
rares01 Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 deci nu merita.. sunt mai bune cele de la SAL daca ar fi sa comparam..? Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 nu stiu sa-ti spun exact, dar nu prea e nimic nici de capul alora Link spre comentariu
rares01 Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 asta asa e sunt slabute dar la un buget mai scazut ce difuzoare sa-mi iau pentru un proiect standfloor pe 3 cai?ceva sfaturi? Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 vrei musai pe 3 cai? si care e bugetul pentru difuzoare? Link spre comentariu
rares01 Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 pai as vrea sa fac 2 boxe standfloor ideal pe 3 cai ar fi bugetul ce sa zic in jur la 2... 3 mil asta doar pentru difuzoaresugestii ceva? Link spre comentariu
papyreloaded Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Pe banii aia doar SAL ar merge.Sau ceva pe 2 cai cu Beyma 6B30/P si tweeter Hi-vi K1, de exemplu Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 si eu zic sa mergi tot pe 2 cai. o sa ai mai putina bataie de cap cu filtrele. Link spre comentariu
rares01 Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 si pe 2 cai ce difuzoare ati recomanda ce proiecte Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Am avut eu difuzoare SAL si am fost multumit de ele, nu sunt tocmai low cost. Totusi au si site web cu parametri si proiecte de care te mai poti agata, ceea ce multe no name-uri nu au. Nici preturile acestor difuzoare nu este chiar cel mai mic, ca cele no-name de randm, si merita.La o comparatie cot la cot intre difuzor sal si alt difuzor chinezesc de aceleasi dimensiuni si proprietati, diful sal cobora mult mai jos (erau woofere), avea SPL mai mare, se auzea mai frumos ca celalalt. Totusi nu neg faptul ca acel sal costa 45 de lei iar celalalt vreo 22 de lei, dar merita diferenta de pret asa cum merita si diferenta de pret intre sal si altceva de firma, dar avand in vedere ca (banuiesc) ca esti incepator eu zic ca SAL-urile sunt tocmai bune. Link spre comentariu
rares01 Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 nu sunt primele boxe facute numai ca sunt nedumerit initial am vrut sa aud pareri despre panasound ... dar cred ca o sa merg pe varianta SALsunt niste difuzoare care le-a recomandat si domnul Mateescu la VTP-uri deci ceva ceva va fi de ele la pretul lor Link spre comentariu
ahegyes Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Dintre cele low cost eu recomad tonsil (cu toate ca nu sunt chiar low cost), dar, atentie mare, sunt si difuzoare cinezesti bune spre foarte bune. Secretul este unul simplu dar cam greu de pus in practica si anume selectarea dintr-un lot mai mare de difuzoare, selectie facuta binenteles cu ajutorul masuratorilor. Eu am facut chestia asta, si dintr-un lot de vreo 10-15 modele diferite am gasit vreo 2-3 modele bune. S-a si facut cu ele niste boxe care au lasat masca unii partizani ai difuzoarelor de marca (printre acestia ma regasesc chiar si eu, si la randul meu si eu am fost surprins). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum