blue Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Am cumparat de la Adelaida ,un receptor IR cu patru canale ,microprocesor PIC16F628, si am urmat pasii de invatare din instructiuni a unei telecomenzi TV .Cele patru canale au fost memorate, dar problema este ca selectia este complet anapoda, fara o logica , funtioneaza doar setare jumperilor pt starile OFF/ON sau MOMENT. Exista un buton de reset a tuturor releelor daca sint activate de comanda ,dar nu prea-i vad rostul, o data eliberat comenzile se fac tot aiurea. Am incercat o noua programare a canalelor dar se pare ca cele invatate prima oara ramin memorate, exista o posibilitate de resetare a codulurilor transmise de telecomenda TV ? Link spre comentariu
blue Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Receptorul de telecomanda Link spre comentariu
blue Postat Ianuarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Se pare ca am postat gresit in aceasta sectiune a forumului, rog moderatorii sa-l mute la sectiunea microcontrolere ,multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum