Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Transformare router wired in router wireless

Vizitator necco

Postări Recomandate

Vizitator necco

Salut!Am un router obisnuit cu fire si doua calculatoare cu placi de retea normale. Routerul sta langa unul din cele doua calculatoare desktop, al doilea desktop fiind la distanta.Problema mea este ca nu vreau sa intind cablu UTP prin casa pana la router.Pentru al doilea desktop pot cumpara un adaptor de retea pe USB dar ce fac cu routerul?Exista vreo modalitate de a atasa la una din intrarile din router un alt dongle de retea pe USB printr-un adaptor de tip: RJ45 tata / USB mama?Exista tipul asta de adaptor?sauExista antena care sa se cupleze prin conectorul RJ45 la router si sa-l transforme in router wireless?Vreau sa fac "inovatiile" astea in ideea de a iesi mai ieftin si a nu cumpara router wireless + placa de retea wireless (sau dongle USB).Multumesc pentru raspunsuri."La Multi Ani!"

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• volhov

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Exista adaptor WiFi cu iesire ethernet (bridge wireless), pe care-l poti conecta la router si apoi cu un adaptor USB sa te conectezi la el. Solutia este insa scumpa. Mai ieftin iesi daca schimbi routerul cu unul wireless.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări