Vizitator djssenduol Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 va salut ! sunt nou pe aici si as avea o intrebare in legatura cu tda2051: se pot folosi puse in punte? sa am 2CI pe un sg dif... va multumesc anticipat Link spre comentariu
Mahdi Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 http://www.datasheetcatalog.org/datasheets/37/378212_DS.pdf Din ce vad eu aici e un amplif similar cu TDA2030, 2050. Se poate lega in punte fie si defazor la intrare fir prin bucla de reactie. (ar trebui sa obtii cam de doua ori mai multa putere pe impedanta dubla) Bafta. Link spre comentariu
Vizitator djssenduol Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 da...tocmai de aia vreau 2 ci pe dif(ca sa am putere dubla)..si din ce mai stiu eu atunci cand pui in punte 2ci ,fiecare dintre ele va "vedea" doar jumatate din impendanta dif..deci imi trebuie de 8ohm.. stiu ca IN la un CI se da la masa,dar nu stiu cum sa fac cu reactia ...imi poate explica careva? adica cu o schema de defazor,ceva... si cum as include-o in montaj...as ramane recunoscator Link spre comentariu
Mahdi Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Cam asha se leaga doua amplifuri in punte fara defazor.Bafta. Link spre comentariu
Vizitator djssenduol Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 superb ! multumesc :bere: Link spre comentariu
Mahdi Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Schema poate fi adaptata pentru orice amplificator (chiar si pentru cele cu componente discrete) cu intrare diferentiala (si e posibil ca in cazul in care ai fi sapat putin prin forum sa o gasesti postata mai demult... ). Link spre comentariu
Vizitator djssenduol Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 am inteles..de sapat am tot sapat..poate mi-a scapat...asta este... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum