Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dump Hyundai HTC21FU01

Vizitator romeopf

Postări Recomandate

Vizitator romeopf

Va salut!, domnilor, am hyundai-ul de mai sus si nu vrea sa faca start-ul, nici macar led-ul de s-by nu se stinge, banuiesc ca-i memoria dusa, pe forum am gasit dump pt htc21fu dar in loc de 01 cu 03 in coada, daca ma poate ajuta cineva cu dump pt htc21fu01 :aplauze

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tehtronics

3

• zvasile

1

• Sir john red

1

Top autori în acest subiect

incercati un mic efort voi care cereti ceva sa dati date complete despre ceea ce aveti nevoie pentru a scuti pe cei care vor sa va ajute sa piarda ei timpul

ceea ce trebuie cand cereti ceva :

- sasiul - in cazul in care aveti nevoie de schema sau manual service

- procesorul , sursa, jungla - in caz ca sasiul este neidentificabil si aveti nevoie de o schema

- procesor si memorie - chiar daca se stie sasiu si model ( care sunt la fel, necesare in acest caz ) in cazul cand cereti continuturi de memorie

:aut:
Link spre comentariu
Vizitator romeopf

Am inteles care-i ideea, cum ajung acasa am sa ma uit in televizorul respectiv si am sa dau toate detaliile despre el, am crezut ca pot gasi dump-ul ca si la alte televizoare numai dupa codul de pe capac :speriat

Link spre comentariu
Vizitator romeopf

Sa stii ca m-am uitat atent, am gasit tot felul de insciptii dar asta nu am vazut sa scrie, nu am postat ce srie pe cablaj pt ca nu am fost sigur care-i seria sasiului, am sa posez acum tot ce am gasit scris:aproape de scart scrie:E/R SAG7 , 820008 iar in zona sursei, pe la intrerupator scrie TU-3 94V0 E , 48279Oricum multumesc foarte mult pt binuri , acum ma uit cum sa le iau jos din atach.

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Ca sa nu mai deschid alt topic,mi-am permis sa postez aici.Ma poate ajuta cineva cu un dump verificat,pentru un tv cu aceleasi componente ca si cel descris mai sus? Hyundai htc21fu01,procesor Lc863348a-50p5 ....sasiu ???Multumesc    

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări