yo9hnf Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Folosesc de ceva vreme 2 bc I 4104(40V/5A),I 4102(2x40V/1,2A) si I 4109(2x20V/0,4A+5V/2A)fara nici o interventie,cu exceptia lui 4104 la care a mai plesnit tranzistorul serie de cateva ori...nu le-as da pe nici o chinezarie cu afisaj digital,si alte mofturi.Sunt mari :cry: ...le muma...Pui una d'aia pe birou si "lucrezi" la ea, ca altceva nu-ti mai incape pe masa.Vazusem acum vreo 3 ani, banuiesc ca inca mai sunt, la Facultatea de Electronica niste surse duble cu comutatoare decadice....fiabilitate maxima ;cand dadeai de un comutator ridicai toata sursa de pe masa ; numai bune pentru astdel de activitate....didactica, dar parca acasa e bine sa ai una cu care sa-ti faci treaba repede si nu una de la care sa faci muschi Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Sunt mari :cry: ...le muma...Pui una d'aia pe birou si "lucrezi" la ea, ca altceva nu-ti mai incape pe masa.... dar parca acasa e bine sa ai una cu care sa-ti faci treaba repede si nu una de la care sa faci muschi 4104 e mare intr-adevar,si grea cu draci(dar si 40 V cu max 5A,limitat la cat ai nevoie, nu e de ici de colo,mai ales ca astea au fost supradimensionate,si pe valoare maxima chiar merg pe perioada mare,nu doar cateva minute,dupa care sa miroase a ars... ), o simti doar cand trebuie depanata,si cum spuneam,destul de rar,le am cocotate pe un raft la 0,5m deasupra mesei de lucru(ca sa nu-mi ocupe locul),cu sarmele spanzurate,si doar cuplez cand e cazul,in rest nu stau cu ele in brate ca sa le simt...greutatea celelalte 2 sunt omenesti,chiar destul de mici pt posibilitatile de lucru,reglaje cu multitura,comode la folosit-la fiabilitate,nu e nimic de comentat,in 20 si ceva de ani,aveam sa-mi dau seama daca era ceva in neregula cu ele Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Sunt mari :cry: ...le muma...Pui una d'aia pe birou si "lucrezi" la ea, ca altceva nu-ti mai incape pe masa.... dar parca acasa e bine sa ai una cu care sa-ti faci treaba repede si nu una de la care sa faci muschi 4104 e mare intr-adevar,si grea cu draci(dar si 40 V cu max 5A,limitat la cat ai nevoie, nu e de ici de colo,mai ales ca astea au fost supradimensionate,si pe valoare maxima chiar merg pe perioada mare,nu doar cateva minute,dupa care sa miroase a ars... ), o simti doar cand trebuie depanata,si cum spuneam,destul de rar,le am cocotate pe un raft la 0,5m deasupra mesei de lucru(ca sa nu-mi ocupe locul),cu sarmele spanzurate,si doar cuplez cand e cazul,in rest nu stau cu ele in brate ca sa le simt...greutatea celelalte 2 sunt omenesti,chiar destul de mici pt posibilitatile de lucru,reglaje cu multitura,comode la folosit-la fiabilitate,nu e nimic de comentat,in 20 si ceva de ani,aveam sa-mi dau seama daca era ceva in neregula cu ele Daca masa de lucru e facuta cu cap sa stiti ca incap mnulte pe ea.Am atasat o poza cu masa mea de lucru. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 dan cod.....se vede influenta "vest" in laboratorul tau. Felicitari !Dar multimetrele alea de sus au comutatorul stricat .....ma gandeam ca poate au comutatorul blocat si le folosesti pe post de ohmetru pe unul, voltmetru pe altul.. glumesc ! Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 dan cod.....se vede influenta "vest" in laboratorul tau. Felicitari !Dar multimetrele alea de sus au comutatorul stricat .....ma gandeam ca poate au comutatorul blocat si le folosesti pe post de ohmetru pe unul, voltmetru pe altul.. glumesc !Nu. Am multimetre de laborator stationare doua bucati cu care lucrez(am doua mese de lucru in poza este numai una)si alea toate sunt ok dar stau ca nu pot lucra cu 10 odata.Sunt adunate dealungul timpului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum