electriclicdoll Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Buna...am si eu un contactor cu bobina la 22o V...as vrea sa fac in asa fel incat bobina sa mearga la 12V-1 A . Ce asi putea sa-i fac bobinei in afara sa o duc la rebobinaj ...as putea pune ceva pe circuit in asa fel incat sa mearga contactorul la joasa tensiune fara sa ii fac ceva la bobina si sa cumpar altul...MULTUMESC CELOR CARE MA VOR AJUTA! Link spre comentariu
naebv Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Da. Ati putea pune un convertor 12Vcc-220Vca. Sau daca aveti 12Vca un traf ridicator 12/220.Solutia mai ieftina: contactor nou cu bobina la 12Vcc sau Vca dupa caz.Teoreric se pot modifica parametrii bobinei contactorului dar daca nu doriti sa umblati la bobinaj urmati sfaturile de mai sus. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 nu prea ai ce sa ii faci, cumpara un releu de 12V .daca vrei sa faci un invertor pentru asa ceva insemna ca iti arde de joaca ,un releu de 12V e mai ieftin si ca o rebobinare (nu stiu cine ar experimenta asa ceva) si ca un invertor, plus ca e o miscare inteligenta.cati amperi trebuie sa tina contactele? si cate contacte trebuie sa aiba? Link spre comentariu
electriclicdoll Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 2 Amperi si are 18 contacte. Link spre comentariu
Vizitator malevdoi Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Sper ca nu vrei sa alimentezi acel RTpa 7 de pe casa scarii la 12 V. ! Daca n-ai rezolvat problema din septembrie , eu zic ca mai bine dai doua beri unui electrician si te rezolva el din cateva miscari. Link spre comentariu
electriclicdoll Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 nu...e vorba de alt contactor....ala l-am facut deja:P...acum e la alt contactor Link spre comentariu
v67 Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 cascada- releu cu bobina la12v iar prin contactul lui alimentezi contactorul la 220v si gata Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 cascada- releu cu bobina la12v iar prin contactul lui alimentezi contactorul la 220v si gata la 12V si 1A nu o sa cupleze corect Link spre comentariu
validae Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 Cred că de 6 ani a rezolvat problema.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum