Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cercuri difuri

Vizitator DocX

Postări Recomandate

Vizitator DocX

Vreau si io sa pun niste difuzoare in exteriorul incintei da' vreau sa pun peste marginile difuzorului niste cercuri din alea... stiti voi... cum sunt la toate boxele din comert. Problema e ca nu am gasit... stie cineva pe unde se gasesc (in bucuresti)? Am vazut pe la boxele lui Vasile pe izatech.ro (de fapt hi-fi.go.ro) la fel puse si peste tot numai io nu gasesc chestii de-alea... decat grilahe din alea nashpa de zici ca-s facute in puscarie...Nu stie cineva de unde pot cumpara asa ceva?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator Vasile

Eu gasesc... si locuiesc intr-o comuna iat in Bucuresti nu gasesti :? Dute pe Maica Domnului (eu nu am fost) si acolo sunt o gramada de magazine cu electronice si imposibil sa nu gasesti.

Link spre comentariu
Vizitator DocX

Am fost pe maica domnului si am gasit doar gratare din alea. Am gasit la Bos niste gratare cu rama de plastic poate merge grataru' ala dat jos si lasata rama.P.S.: pe unde mai sunt prin bucuresti magazine de electronica, asa cum sunt pe maica domnului, multe la un loc?P.S.2: tu de unde procuri ramele astea (de la ce firma, ca poate o avea si prin buc vreun magazin)

Link spre comentariu
Vizitator DocX

da... stiu. dar unele au buretele ala asha pe margine shi chiar nu le pot lasa asha.... ma fac de ras cu ele :oops: le-ash pune pe dinauntru da' ...nu shtiu parca mai klumea arata in exterior.da' daca le las asha ce are? :twisted:

Link spre comentariu
Vizitator DocX

pai despre estetica era vorba....ca puteam sa le las asa cum sunt.cred ca o sa iau din alea de la bos si le las doar rama... sau cu totul... depinde, pana gasesc alta solutie.P.S.: stii cumva Vasile pe unde se gasesc kituri adelaida in bucuresti? ca ei pe mail nu prea raspund.

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

P.S.: stii cumva Vasile pe unde se gasesc kituri adelaida in bucuresti? ca ei pe mail nu prea raspund.

Eu nu sunt din Bucuresti

Cu kiturile alea o sa ai un sunet beton :shock:

Link spre comentariu
Vizitator DocX

Da, am vazut acuma.... in final nu e pentru mine, deci respectivu' daca vrea ieftin si bun atunci io ii dau ieftin si "bun" :twisted: Daca ar fi pt mine mi-as face singur amplificatoru' ... asha ca sa fiu io sigur

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări