Vizitator ands Postat Iulie 4, 2005 Partajează Postat Iulie 4, 2005 Am gasit la ei pe pagina acest kit ( http://www.conexelectronic.ro/content/c ... D_0/0.html ) si ma bate gandul sa-l cumpar. A mai achizitionat cineva asa ceva de la ei? Daca da va rog sa va dati o parere despre cat este de bun. Va multumesc Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 4, 2005 Partajează Postat Iulie 4, 2005 daca acest amplificator este format din 2 kituri cu tda7294 nu merita nici pe departedar stiind ca firma conex electronic e distribuitor autorizat Velleman shi amplificatorulu este facut de firma germana (daca nu ma insel astia de la Velleman sunt nemti) se schimba datele problemele shi as zice ca merita.personal nu am lucrat cu amplificatorul dar am auzit numai de bine de produsele Velleman.acum vezi shi tu de cine e produs amplificatorul shi mai asteapta shi parerile altora!!!bafta!!! Link spre comentariu
csl1131 Postat Iulie 5, 2005 Partajează Postat Iulie 5, 2005 ala e cu 7294, + un radiator care le comercializeaza conex... Link spre comentariu
Vizitator ands Postat Iulie 5, 2005 Partajează Postat Iulie 5, 2005 Exact.sunt kituri facute de ei.nu`s de la velleman.Asadar le-a probat cineva pana acum? Link spre comentariu
csl1131 Postat Iulie 5, 2005 Partajează Postat Iulie 5, 2005 ii cam la fel cu ala de la adelaida, parca ceva mai bune..parerea mea... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum