galacticul Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Am nevoie de un sfat.PC funct.bine,dar dupa ce pun mufa de net de la retea se blocheaza bara de instr.,aplicatiile deschise funct.,iar dupa ce le inchid nu mai pot deschide nimic ,PC se blocheaza de tot.Ii dau restart si iar merge un timp dupa care se blocheaza din nou.Am repus windows-ul,am pus si o placa de retea si tot asa se blocheaza.Am testat si mufa de net cu un laptop dar acesta funct.fara prob.Daca folosesc netul de pe mobil prin cablu usb,PC funct f.bine.Oare ce sa fie?config.AMD Athlon 2600+,1,92Ghz,762Mram,placa video4MX440 AGP8x 64M Multumesc! Link spre comentariu
junior Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 "am pus si o placa de retea " Ai dezactivat si din BIOS placa de retea integrata si tot asa face ? Link spre comentariu
galacticul Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 asta n-am facut dar am sa incerc Link spre comentariu
galacticul Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Am incercat dar acelasi rezultat.Alte idei,va rog.Multumesc! Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Pune carcasa PC-ului la impamantare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Dup? semnalmente, pare a fi o problem? cu modul de comunica?ie pe portul PCI cu dispozitive de genul pl?cilor de re?ea. Joac?-te cu set?rile specifice PCI din BIOS, metoda "pe încercate".Punerea la mas? a carcasei nu va rezolva nimic, placa de re?ea ar trebui s? separe galvanic cablul de re?ea de restul calculatorului.Eventual verific? kitul de Windows. Eu a? recomanda s? evi?i orice kit "mîn?rit" gen LastXP sau alte aiureli. S-ar putea s? con?in? ceva troieni care s? sufoce comunica?ia încercînd s? trimit? o mul?ime de pachete simultan spre internet...Sper s? nu par? ideile prea n?stru?nice, dar ai încercat deja pe cele mai rezonabile ?i, dup? spusele tale, f?r? rezultat... Link spre comentariu
galacticul Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 am sa incerc si aceasta idee.Sper sa fie bine Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Vezi ca in bios ai o setare la placa de retea pe care trebuie sa o dezactivezi. Pune o lista cu optiunile disponibile. Imi scapa denumirea acum Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Sigur sta bine placa in slot ? E posibil sa se miste acnd bagi mufa si atunci sa blocheze toate magistralele. Link spre comentariu
galacticul Postat Ianuarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 am mutat placa in alt slot si nimic deosebit.Mai incerc din bios cu cea integrata Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Nu elimina din start totu?i ?i posibilitatea ca placa de baz? s? fie defect?. Defec?iunea mi se pare suficient de mare pentru a putea pretinde s? fie înlocuit? placa de baz? la furnizor. Link spre comentariu
galacticul Postat Ianuarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Ziceam de placa de retea. Link spre comentariu
galacticul Postat Ianuarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Am rezolvat prob.,sper sa fie asa!Am schimbat windows-ul,am avut un Xp profesional din 2002 pe care il foloseam de vreo cativa ani,am pus acum un Xp Sp2 tot din 2002 si momentan nu s-a mai blocat.Va multumesc oricum! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum