Vizitator ZeRoberto Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Am inceput sa lucrez si eu in eagle si imi place.As dori niste scheme carora sa le fac cablajul,sa-mi mai exersez aptitudinea.Daca aveti nevoie de PCB-uri scrieti aici.Stiu,uni dintre voi o sa spuneti ca sunt scheme garla pe google,dar eu vreau sa ajut si alti oameni,nu sa le fac asa pur si simplu.Mersi Link spre comentariu
gabitzu8 Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 iti dau eu o mica tema, sa vedem ce iese: http://home.comcast.net/~ddenhardt20126 ... _schem.gif multumesc anticipat Link spre comentariu
Vizitator ZeRoberto Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Te ajut cu cea mai mare placere,dar rog pe cineva sa-mi spuna si mie cum gasesc L1 si L2 si tranzistorul acela. Link spre comentariu
gabitzu8 Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 poti pune orice bobine, doar sa fie distanta dintre gauri pe placa intre 10 si 15 mm,iar tranzistorul este un mosfet canal N.multumesc Link spre comentariu
Vizitator ZeRoberto Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Pai asta e problema,nu stiu unde gasesc bobine. Link spre comentariu
gabitzu8 Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Ce versiune de Eagle folosesti? bobinele le gasesti prin bibliotecile programului, mai exact: inductors.lbr poti sa incerci sa pui bobinele din schema: ED16, ED22, ED26, ED38, ED43. plus ca poti sa iti adaugi biblioteci intregi de componente de la (Libraries-New and improved EAGLE part libraries) http://www.cadsoft.de/cgi-bin/download. ... /libraries Link spre comentariu
gabitzu8 Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 mai am vreo sansa cu cablajul? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum