Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Meniu service teletech

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mac01

3

• danyby

2

• sorinpavel

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

• 2 ani mai târziu...

Televizorul nu are activat meniul de cautare programe. Am intrat in meniul service dar nu gasesc sa activez aceasta optiune.Cunoaste cineva cum pot sa activez aceasta optiune? Televizorul este un teletech rf 2125 txt.Multumesc.

Link spre comentariu

Multumesc dar in acel topic nu spune nimic de acest defect. Iar datele din meniul service sunt identice cu datele din acel topic..Deci astept in continuare cum pot sa activez meniul de cautare programe. Trebuie cumva reprogramata memoria sau exista vreun meniu ascuns de activare.

Link spre comentariu

Va salut ! Ce telecomanda folositi la acest tv-u al dvs ??

Eu asi zice sa incercati cu o telecomanda 1040,2040,3040 etc......asa cum zice colegul nostru dan-a2 mai sus .

Succes !

Link spre comentariu

Va multumesc tuturor pentru ajutor. Am rezolvat problema. Am pus o memorie goala si si-a revenit. Merge meniul de cautare. Cred ca avea pitici pe creier.Am folosit telecomanda originala pentru meniul service. Acum pot sa accesez cautarea si din butonasul albastru si din butonasul meniu. A trebuit sa refac un pic si geometria.Toate cele bune domnilor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări