vio_gl Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 sal de curand am inceput sa am o serie de probleme cu tastatura adica in loc de o litera tasteaya alta,in loc de underline imi apare plus samd,ma gandesc ca problema e din windows ptr ca am pus alta tastatura si tot asa face rog help) Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Cred ca ai setat limba pe RO. Vezi ca in coltul din dreapta jos, langa ceas, iti apare o iconita cu RO, dai click si selectezi EN. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 tasteayaghimpe-- iar are dreptate.stiu pe cineva care nu reusea sa rezolve problema si pana la urma a scris noile taste (z cu y,? cu [, î cu ], si tot asa) Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 stiu pe cineva care nu reusea sa rezolve problema si pana la urma a scris noile taste (z cu y,? cu [, î cu ], si tot asa)Romanu' e descurcare? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum