Vizitator decea Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Buna seara si La multi ani si sanatate tuturor. Daca ma puteti ajuta sa resetez un router Bandridge cwn 7004G . Mentionez ca a fost al fiului meu si a functionat pe internet de la ups, iar eu vreau sa-l configurez pentru clik net, si nu pot trece de user name si parola. Am incercat din butonas , chiar si un minut, si scos din priza si reconectat , etc. si fara rezultat.Amai avut careva astfel de probleme?? Este totusi cineva care stie?Am apelat si la cei de la suport tehnic clik net Romtelecom, dar primul impas a fost ca routerul nu este din echipamentul dansilor,si nu ma pot ajuta.Ce este de facut, inainte de a-l arunca? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Cu routerul alimentat, se tine apasat pe butonul de RESET circa 7 secunde, apoi astepti 1 minut, il scoti din priza, lasi 20 secunde si il alimentezi => router resetat.ATENTIE: unele modele de routere au un butonas in spate pentru autoconfigurarea retelei wireless, verificati cu atentie sa apasati butonul de RESET.(in mod normal buttonul de reset este "ascuns" sub nivelul carcasei, folositi un creion ca sa il actionati)In nici un caz sa nu aruncati routerul. Link spre comentariu
Vizitator redfury Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 nici eu nu reusesc sa intru in pagina de configurare..am incercat sa-l resetez de vreo 10 ori si nimic.am citit ca nu are user/pass dar nu-mi da voi sa intru la configurari.. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Dupa resetarea routerului setati adresele ip manual dupa cum urmeaza: IP: 192.168.1.10 Mask: 255.255.255.0 Gateway: 192.168.1.254 DNS: 192.168.1.254 Apoi intr-un browser web scrieti: http://192.168.1.254 Ar trebui sa mearga, daca nu reusiti postati rezultatele si va indrumam mai departe. Link spre comentariu
Hurricane Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Am si eu aceeasi problema, nu pot stabili o conexiune intre pc si router. Chestia e ca un timp a mers, nu l-am mai folosit si cand am incercat sa il folosesc din nou nu mai vrea. Am incercat tot felul de solutii, l-am resetat, i-am pus ip-urile manual. Pe auto, DHCP ul imi aloca niste IPuri foarte ciudate care nu fac parte din clasa lui de ip uri. Se mai poate face ceva cu el ? sa ii fac vant spre gunoi ? Multumesc. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 IP-ul acela nu este dat de DHCP.Verificati cablul de conexiune dintre PC si Router.Asigurativa ca router-ul se reseteaza (in general va puteti da seama dupa LED-ul de Power) si ca legatura o faceti intre PC si un port de LAN al routerului, si NU cu cel de WAN. Link spre comentariu
Hurricane Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Nu se pune problema sa fie cablul sau sa conectez gresit la router cablul de retea.Totusi cand apas pe reset se aprinde continuu ledul pentru WLAN, sta aprins sa zicem un minut si apoi incepe sa clipeasca normal. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Este acelasi model de router? Ai facut exact ce scrie in postul nr.4 si 6? Link spre comentariu
Hurricane Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Da, pe IP uri manuale, pe auto, cabluri schimbate, incercat pe toate porturile, nu vrea de nici un fel.Cu IP uri manuale imi arata conexiune dar pachete primite 0. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Ai incercat sa te conectezi pe fiecare din cele 4 porturi LAN? Link spre comentariu
Hurricane Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Da, am incercat toate variantele pe toate cele 4 porturi. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Nasol.... Ce integrate are in interior?, poate reusim sa il facem un "hard-reset"... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum