Vizitator cyb3rman Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 am o boxa mai veche ruseasca cu 3 dif + asa ceva: cum erau legate aceste dif ca vreau sa inlocuiesc unul si nu mai stiu cum erau din cate fire au mai ramas lipite vad asa: firul de la amp se duce direct la dif mare, apoi un fir + de la dif mare se duce la acea chestie (cred ca e filtru) si de la acea chestie care este prinsa de incinta mai pleaca un fir; cred ca cele doua dif mici erau legate in serie impreuna si in paralel cu cel mare exista vreo schema standard pt astfel de boxe? ati putea sa-mi aratati schema pt ac boxa? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Da, ala e filtru, si da, se leaga in serie cu difurile de inalte, iar toata chestia se leaga in paralel cu diful de bas. Link spre comentariu
Vizitator cyb3rman Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 inca ceva: care faza este la firul verde si la cel alb care iese din filtru? (nu ma refer la acel filtru, la altul ca mai am o boxa) :dastiam ca - e la negru si + la rosu ( de fapt asa sunt colorate si pe difuzor gaurile alea) Link spre comentariu
Vizitator cyb3rman Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 am legat cele 2 dif mici intre ele (plusul la unu l-am legat de minusu celuilalt)apoi am legat plusul liber al unui dif mic cu filtrul care era legat la + dif maresi apoi am legat minusul dif mic cu minusul dif mareproblema e ca a mai ramas un fir neconectat care pleaca de la plusul difuzorului marein total, de la + difuzorului mare pleaca 3 fire: unul spre filtru, altul cel de la amp, iar celalalt... nu stiu unde trb sa-l pun Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 is cumva boxele alea cu bas de 8", si cu media ovala? cred ca Resprom le chema. daca despre alea e vorba, vezi ca mai trebuie sa fie un condensator dinala, de 2uF prin care e legat tweeterul. prin cel de 4uF era legat difuzorul de medii. Link spre comentariu
Vizitator cyb3rman Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 pai la tweeter(4 ohmi) am atasata o rezistenta la + si filtru la - ( e normal ca filtrul sa fie la minus? :-? ) de la + bass pleaca 2 fire: unul se duce la filtru unul unde? eu ma gandeam sa conectez firul ce pleaca de la filtru la + dif mediu, apoi - dif mediu sa il conectez la filtru tweeter, filtru tweeter era conectat la + tweeter, apoi - tweeter sa il conectez la - bass si mai ramane un fir care pleaca de la + bass unde il conectez? mentionez ca filtru tweeterului nu e atasat de incinta, ci e lipit de - tweeter aveti o schema? am gasit pe net una.. dar nu stiu ce inseana L.. presupun ca C este filtrul Link spre comentariu
Vizitator dita andrei Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 iti dau 40 lei pe inaltele din boxe mod edit:aici nu este bazar,fa ofertele pe privat pe viitor.Ms Link spre comentariu
zal Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 pai la tweeter(4 ohmi) am atasata o rezistenta la + si filtru la - ( e normal ca filtrul sa fie la minus? :-? ) de la + bass pleaca 2 fire: unul se duce la filtru unul unde? eu ma gandeam sa conectez firul ce pleaca de la filtru la + dif mediu, apoi - dif mediu sa il conectez la filtru tweeter, filtru tweeter era conectat la + tweeter, apoi - tweeter sa il conectez la - bass si mai ramane un fir care pleaca de la + bass unde il conectez? mentionez ca filtru tweeterului nu e atasat de incinta, ci e lipit de - tweeter aveti o schema? am gasit pe net una.. dar nu stiu ce inseana L.. presupun ca C este filtrul Off! C-urile sînt condensatori, ce ai în poza de sus, L-urile sînt bobine.Mai bine pune o poză cu minunea, e greu de ghicit din poveşti. Iar boxele Resprom (Pecnpom) erau bulgăreşti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum