Vizitator Kubo Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 salutare la toata lumea :101nu doresc sa rad de nimeni dar totusi este un site de electronica. pentru experimente faceti un topic aparte si nu mai postati totate gunoaiele ...de exemplu toti se cred electronisti toti sunt destepti.. dar nimeni din cate scheme a proiectat si aplicat nimeni nu a postat si rezultatul...fratilor haideti sa discutam high-end si nu amatorism . uitativa de exemplu la subiectele de pe elforum si va veti da seama ca-s numai gunoaie. am observat un topic cu o schema proiectata toti spuneau mama ce schema ...asta da super .si pana la sfarsitul topicului schema a suferit multe modificari :cry: sincer rezultatul spunetil dvs. sa nu uit fratilor lasati TDA7294 ca ar face parte din hifi...voi chiar habar nu aveti ce este domeniul hifi.. daramite high-end..ptr a asculta un amplif hifi folositi in primul rand un amplif hifi si nu genul china adica- si sa aveti si-o sursa hifi un deck made in japan si pe urma mai stam de vorba. voi credeti ca cu o tensiune dubla de 40 volti scoateti peste o suta de watii .se vaita o persona ca are o statie si doerste sai scada consumul dar cu rezultat la fel,,brr ma-n fioara gandul acesta. ..un amplif high-end consuma foarte multa energie deoarece lucreaza la cel mai inalt nivel de fidelitate ceva de genul hai ca escaladez everestul si cu sandale... .. bun sa trecem la lucruri serioase ..o schema de la un amplificator pioneer cu traf.. pe fiecare canal..cu multi Decubeli are careva? sau schema hybrid preamplif lampa si final mosfet sau inlocuire tubul final cu mosfet... haideti sa dam viata la acest site.propun o schema de fapt de unde sa luam scheme de amplifuri ...sincer or fi ei japonezi dar tot de mana omeneasca este facut cablajul iar tehnica moderna ne ofera sansa sa facem pcb-uri identice cu cele originale..trebuie un pic de ambitie si pasiune,,,, am gasit o schema foarte interesanta Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Trecînd peste nara?iunea zîmb?re?ilor, ce e a?a de interesant la schema aia? Link spre comentariu
Vizitator Kubo Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 doresti un rasp. sincer ? nimik o simpla schema atata tot.ce poate sa fie o schema cu tranzistoare rusesti ,, care si detin kt819 .. 4 buc hmmm rezultatul un amplif hifi ..apropo un amplif ruski kastan dc are brum in schimb sunetul are o acuratete cu multi DB . l-am scos din mag si alimentare separata .+36volti.si.+ este la masa ..acum condensatorul stiu ca se pune pe iesire . aku intarea semnal cum se conecteaza adika + si - [semnal intrare] Link spre comentariu
Vizitator Kubo Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 haideti ..cu ideii si scheme amplificatoare ..chair nimeni nu are... inca o schema - pioneer Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Prietene, poate nu ai sesizat înc?, vezi c? e ditamai topicul cu scheme de amplificatoare. Mai e ?i sticky pe deasupra... Link spre comentariu
indy666 Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 asta e topicul: viewtopic.php?f=5&t=20181 Link spre comentariu
EmyRulz Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Doameeee, mare iti e gradina! Link spre comentariu
danzup Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 doresti un rasp. sincer ? nimik o simpla schema atata tot.ce poate sa fie o schema cu tranzistoare rusesti ,, care si detin kt819 .. 4 buc hmmm rezultatul un amplif hifi ..apropo un amplif ruski kastan dc are brum in schimb sunetul are o acuratete cu multi DB . l-am scos din mag si alimentare separata .+36volti.si.+ este la masa ..acum condensatorul stiu ca se pune pe iesire . aku intarea semnal cum se conecteaza adika + si - [semnal intrare]In primul rand ce parametru este asta : "acuratete cu multi DB" ??????Scheme sunt foarte multe inclusiv pe elforum si sunt tone de discutii despre scheme cu tranzistoare si lampi de tot felul .Schemele cu condensator de bootstrap sunt ok pentru anii 1970....1980 , de atunci electronica audio a evoluat !Ai facut un amplif de-al lui Pass ? Un aleph sau un F5 ?Dar ceva de-a lui Jean Hiraga sau Quasi sau al celor de pe diyaudio : Borbely ,JC, Macura ,destroyer X, Mooly ,..., ?Sau chiar un Quad in versiunea lui tvicol ???Sau macar clona de Accuphase in clasa A ?Dar o schema supersimetrica ai incercat ? Link spre comentariu
Vizitator Kubo Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 da frumos ..nu era cazul dica[ ] ce pot spune :cry: in ciuda faptului ca sunt niste scheme made in romania si altele gen. adelaida..in concluzie :cry: jalnic dar cautam in continuare amplifu ideal oricum nu ma despart de finali de kastan si nici de boxele S-30B ca altele mai bune de unde adika raspuns frecventa si db. nici de amplifu cu bd-uri by motorola si nici tda--urile TFK TDA2040. ptr amatori recomand cu caldura tda7294 care sincer merita 10ron. Link spre comentariu
Vizitator Kubo Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 mersi danzupo sa caut ...aceste scheme Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 doresti un rasp. sincer ? nimik o simpla schema atata tot.ce poate sa fie o schema cu tranzistoare rusesti ,, care si detin kt819 .. 4 buc hmmm rezultatul un amplif hifi ..apropo un amplif ruski kastan dc are brum in schimb sunetul are o acuratete cu multi DB . l-am scos din mag si alimentare separata .+36volti.si.+ este la masa ..acum condensatorul stiu ca se pune pe iesire . aku intarea semnal cum se conecteaza adika + si - [semnal intrare]salutvreau sa ti spun si eu cevaai un mod de a scrie cam ciudat!nu prea te exprimi coerent!schemele puse de tine sunt stiute de peste 80% dintre noi,sunt din Tehniumnu este nimic interesant in ce ai postatuite eu mai stau de vorba cu tine ,doar daca ne scrii de ce are brum etajul final din Kashtan???multi nu scriu nimic pentru ca li se pare cam de incepator postul taudin postul tau se intelege ca nu stii cum se conecteaza finalul si tu vrei sa vorbesti de hi-end???ce te face sa crezi ca etajele cu mos- fet sunt mai hi-end?poti sa ne spui ce tensiune apare pe bornele unui difuzor de 4 ohmi cind i se aplica o putere de 10w??? Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 ce e a?a de interesant la schema aia?Poate faptul ca a fost publicata secolul trecut in revista Tehnium ! Sau pentru faptul ca utilizeaza MP-uri cu germaniu in prefinal - adica sint creeate toate premisele ambalarii termica si instabilitatii etajului final ! E suficienta utilizarea FET-ului cu rol de sarccina dinamica a driverului, pentru a fi Hi-FI ? Un bun exemplu de urmat. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 mersi danzupo sa caut ...aceste schememersi =merci(in franceza) Link spre comentariu
Postări Recomandate