philipssharp Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Am 2 procesoare unul provine de pe un CD player auto altul provine de pe un radio casetofon auto , ambele procesoare folosesc placi de baza cu trasee 100% identice cu unele mici modificati la componente (rezistente ) .As vrea sa stiu daca pot pune procesorul de la radio casetofon pe aparatul cu CD si sa functioneze normal ???Procesoarele sunt urmatoarele:CDTMS 980470R1VF288PZACA-7AA2DJWG4RADIO CASETOFONTMS 980470R1VF288PZACA-75A4HFWG4Astept pareri ,multumesc anticipat ! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Atunci poti afla exact daca il pui pe unul in loc la altul,ceea ce e cam difil cred ,din cauza ca sint S.M.D sau nu? Link spre comentariu
philipssharp Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Am facut modificarile la paca de baza a radio casetofonului , am pus /scos rezistentele unde era cazul (era mai simplu asa ) ,repet placile sunt identice , functioneaza perfect cu o singura mentiune cand dau EJECT sau CD PLAY imi scrie NO TAPE -- e posibil ca 2 procesoare cu serii identice sa fie diferite sau am omis eu ceva ??? Link spre comentariu
philipssharp Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 E posibil ca 2 procesoare cu serii identice sa fie diferite la semnificatia pinilor ? Link spre comentariu
nelu57 Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 1 ) Trebuie s? fie compatibile.2 ) Probabil c? mesajele sunt înscrise diferit...( undeva )...dac? este cd-player sau casetofon... Link spre comentariu
philipssharp Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Aceste mesaje sunt inscrise in procesor (deci prin urmare nu am ce sa-i fac) sau sunt inscrise in alt integrat ? Link spre comentariu
nelu F Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Procesorul ala este de fapt un microcontroller si are in el o memorie RAM unde este scris programul. Nu le poti folosi unul in locul altuia decat cu mare noroc, modificand unele circuite externe, dar partea de afisaj o sa-ti afiseze tot comenzi/stari specifice casetofonului si nu CD player-ului. Link spre comentariu
philipssharp Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 M-am lamurit deci prin urmare imi trebuie un alt procesor de la acelati tip de cd :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum