Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

eroare start httpd

c_anicai

Postări Recomandate

am rezolvat prin stergerea directorului /var/lib/mysqlpân? la urm? am folosit redhat 9, cu celelalte linuxuri s-au ivit tot felul de neajunsuri, merge cam la limit? pe p2 la 350mhz cu 128mb ram, dar zilele care vin repun totul la punct pe un pentium 3 ?i sper s? mearg? mai bineam urm?toarea eroare la importul unei baze de date''''''''''''''''''''''''Request entity too large!The POST method does not allow the data transmitted, or the data volume exceeds the capacity limit. If you think this is a server error, please contact the webmaster Error 413192.168.2.1 Tue Dec 29 04:57:42 2009 Apache/2.0.40 (Red Hat Linux)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• c_anicai

29

• srdjan

8

• MifTy

5

• ratza

5

Top autori în acest subiect

am urm?toarea eroare: nu pot înc?rca în baza de date.oare nu suport? charsetul ?==============ErrorSQL-query : CREATE TABLE `_acasa` (`page_id` smallint( 5 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT ,`page_title` varchar( 200 ) NOT NULL default '',`page_access` tinyint( 3 ) unsigned NOT NULL default '0',`page_content` text NOT NULL ,`page_breaks` char( 1 ) NOT NULL default '',`page_name` smallint( 5 ) unsigned NOT NULL default '1',`page_datestamp` int( 10 ) unsigned NOT NULL default '0',`page_reads` smallint( 5 ) unsigned NOT NULL default '0',`page_allow_comments` tinyint( 1 ) unsigned NOT NULL default '0',`page_allow_ratings` tinyint( 1 ) unsigned NOT NULL default '0',PRIMARY KEY ( `page_id` ) )ENGINE = MYISAM AUTO_INCREMENT =35DEFAULT CHARSET = latin1 MySQL said: #1064 - You have an error in your SQL syntax near 'ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=35 DEFAULT CHARSET=latin1' at line 13

Link spre comentariu

sterge partea cu charset din query si incarca-l... daca a mers incearca sa modifici ulterior charset-ulpoate de la engine sa fie iar problema... adica sa n-ai configurat suportul pt myisamnu sunt convins dar eu cred ca am avut eroare din cauza valorii de la auto-increment dar nu mai stiu in ce conditii

Link spre comentariu

daca sterg ENGINE = MYISAM AUTO_INCREMENT =35DEFAULT CHARSET = latin1mergeam schimbat versiunea phpMyAdmin-2.7.0-pl2mai apare o eroareNu s-a gasit extensia PHP mbstring si se pare ca folositi set de charactere multibyte. Fara extensia mbstring, phpMyAdmin nu poate diviza stringurile corect si acesta poate duce la rezultate neasteptate.

Link spre comentariu

am reu?it s? instalez un website pe baz? de phpfusionpot salva baza de date dar nu o pot importa aceleasi erori prezentate mai susîn plus linia de la un cod din pagin? setlocale(LC_TIME, "ro","RO");d? eroareaWarning: Wrong parameter count for setlocale()am s? fac o pauz? cu asta de o zi c? dau în tâmpeal?

Link spre comentariu

http://www.php.net/manual/en/function.setlocale.php

citeste aici

deci asa se face: setlocale(LC_TIME, "ro_RO");

bun de inspectie:

<?php

print getenv("LANG");

print $_ENV['LANG'];

print "calling localeconv() directly\n";

print_r(localeconv());

printf("%f",-123.456);

print "\ncalling setlocale() before localeconv()\n";

print(setlocale(LC_ALL,null));

print_r(localeconv());

printf("%f",-123.456);

?>

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

toate neajunsurile rezolvate prin folosirea PHP Version 5.2.4, Mysql 5.0.45 ?i Apache2.2.6 incluse în (Fedora) 2.6.23.1-42.fc8ca sistem am folosit un p3 la 933mhz ?i 256mb ram, care merge cam încet dar în mod text cu serviciile reduse la maxim este ok.

Link spre comentariu

Dc nu incerci un win2000 cu xampp?

e vre-o diferen?? între a instala pachetele vamp sau xampp între windows 2000 ?i xp ?am încercat dar problemele de care m-am lovit erau imposibilitatea de a da chmod la fi?iere prin client ftp, alt? problem? ap?reau tot felul de b?l?rii în pagina la care lucram dup? ce importam baza de date modificat? chiar dac? modificam sau nu tabelele.?i acum dac? am g?sit chitul ?sta de fedora la care serviciile de ftp ?i http merg ok ce rost are s? trec pe windows.eu mai folosesc acest mic server ?i pentru stocare documente într-o re?ea de 4 calculatoare din care numai unul mai este din p?cate pe windows deoarece spre ru?inea mea înc? nu am reu?it s? fac ruter în linux cu adrese fixe de ip pentru celelalte sta?ii. Îmi trebuie adrese fixe de ip deoarece am ?i o imprimant? tot cu ip fix.În urm? cu câ?iva ani foloseam redhat 9 pentru server de test dar am vândut unitatea respectiv?, iar acum m? loveam de tot felul de incopatibilit??i hardvare, plus c? nu reu?eam s? actualizez apache php ?i mysql, ?i cred c? din cauza versiunilor mai vechi ap?reau tot felul de erori. Dar acum aproape totul am rezolvat cu fedora, mai trebuie s? instalez modemul usb iar apoi s? v?d cum pot distribui netul în re?ea.iar unitatea care am pus-o la punct pentru a?a ceva consum? din re?eaua de 220 vol?i numai 150 mA deci 33 wa?i ?i asta chiar acum când încarc prin ftp un backup de 22 gb de tot felul de mizerii de pe calculatorul cu windows care tre s?-l reinstalez.

De la character encoding î?i apare a?a. Eu am ISO-8859-15 ?i se vede OK.

am davnloadat alta versiune putty-0.60 la cea veche nu puteam schimba encodingul, ?i am pus ISO-8859-15:1999 (Latin-9, "euro") dar deocamdat? far? rezultat
Link spre comentariu

Nu cred ca este nicio diferenta de instalare intre win2000 sau xp . Am dat ca exemplu win2000 tinand cont de resursele pc-ului

?in s? zic c? aveam mari probleme la transfer fi?ere prin server ftp în windows, la transferuri ceva mai consistente ?i cateva mii de file m?runte, plus c? resursele ocupate de antivirus ocupau ceva memorie, a?a cu linux nu prea apar erori
Link spre comentariu

pentru ca userii loga?i prin ftp s? nu vad? celelalte directoare din server este de ajuns s? adaog linia chroot_local_user=YESîn vsftpd.conf, sau mai trebuie ?i altceva pt. nivel de securitate sporit.am mai ad?ugat ?i anonymous_enable=NO

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări