stici2002 Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 aparatul arata imaginea in ceata,si la fel o si descarca.....va rog daca puteti sa-mi dati un indiciu Link spre comentariu
walyd Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Salut si La multi aniverifica daca ai lentila de la obiectiv curata eventual curot-a cu piele de caprioara sau cu cirpa pt curatat ochelarii,daca tot asa face fotografii,incearca cu focusul pus pe automat si incearca sa focalizazi(adica apesi numai un pic,prima treapta) pe butonul declansator si vezi daca se aude in zona obiectivului un biziit de motor daca da inseamna ca incearca sa focalizeze daca nu incearca pe manual si faci o focalizare manuala si ar trbui sa-ti functioneze,daca de atinci pot fi mai multe cauze :1.contacte oxidate de la conectorul(pamblica care vine de la obiectiv in placa electronicanu face contact se scoate si se reintroduce in conector se preteaza din nou plasticul,clapeta de zavorire,)2:eventual banda (pamblica) de legatura rupta si nu mai poate face focalizarea3:blocata lentila focus eventual nu primeste comanda motorasul sau el blocataici la al treilea punct intervine priceperea dvs sau daca nu un atelier pt reparat ap fotostima Link spre comentariu
stici2002 Postat Ianuarie 4, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 multumesc mult walyd,am incercat variantele astea si a ramas la fel Link spre comentariu
dorofteius Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Nu mai focalizeaza. S-au decalat rotile de la obiectiv. E un adevarat chin sa le asezi la loc, dar nu imposibil.Am gasit acum cativa ani un tutorial pt. niste sony dsc. Complicat tare oricum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum