Jules00 Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Salut. Am un laptop din acesta si problema e ca imi ajunge procu si la 92 grade celsius (moment in care se blocheaza). Daca ii asigur o ventilare buna, ajunge pe la 70-80 grade. Cand l-am achizitionat statea pe la vreo 60 grade. Oare sa ma apuc sa-mi bag degetele in el, in sensul sa-i schimb pasta termala de pe proc? Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Mai mult ca sigur ai praf pe radiator. Cur???-l ?i n-o s? se mai încing? a?a tare. Link spre comentariu
Jules00 Postat Ianuarie 4, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 No bun...deci tot la shurubelnita ajung! mersi Link spre comentariu
Jules00 Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Ideea oferita de ratza a fost cat se poate de buna . Dat fiind faptul ca acest model (ca de altfel toata seria, cred) are un capac de 'vizitare' ce permite lucrul la procesor, sistem racire, rami, problema a fost remediata in 15min (desfacut 4 suruburi capac plastic, desfacut 3 suruburi cooler, curatat radiator+cooler de praf [era atat de mult praf incat se obstructionase calea de evacuare aer], asamblat cooler, prins capac plastic) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum