TITI Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Salutare am facut rost de electronica de la acest subwoofer , partea de conectica , alimentare si difuzor cam tot din interior si as avea nevoie de ceva sfaturi de la un user care are acest aparat acasa. Doresc sa il pun pe picioare si de aia vin cu aceasta rugaminte. Electronica este in regula , am testat-o. As dori daca ma poate ajuta cineva cu dimensiunile exacte ale cutiei, daca grosimea materialului (PAL) este de 18mm, eu asa banui eu si m-ar interesa adancimea portului de bas reflex, pentru ca si de la asta am partea de plastic din fata dar imi lipseste tubul de carton si nu stiu exact lungimea finala. http://www.pioneer.es/es/products/archi ... index.html Am pus mai sus lik cu acest aparat, precizez ca si la mine electronica este adusa tot din Spania, cel care l-a luat nu a putut aduce si cutia cu el. Am cautat in magazinele de specialitate el nu se mai vinde. Acolo pe sait sunt date niste dimensiuni dar probabil ele includ si partea de plastic din spate plus fata din plastic adica nu sunt sigur ce dimensiuni sunt. La noi in magazine se gasea mai ales varianta S-W110S dar sunt convins ca este fix aceeasi incinta. Ceva ceva am gasit eu pe net dar as vrea totusi dimensiunile exacte ale cutiei si adancimea portului de bas reflex. Multumesc anticipat mess - tielectronix Link spre comentariu
TITI Postat Ianuarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 NU ARE TOTUSI NIMENI PE ACASA SCULA ASTA? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum