Vizitator saphio Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 salutare tuturor, sunt nou pe acest forum, dar sper sa ma puteti ajuta sa rezolv problema pe care o am cu ampliful de mai sus.L-am achizitionat recent, dar nu stiu sa il conectez. Nu sunt necunoscator, dar nu am reusit sa ii dau de capat, si sa ii conectez firele cum trebuie.Mentionez ca alimentarea la tensiune este ok, se aude un click , sau ceva inauntru cupland(asta pentru ca are firul de remote alaturi de cel de +), dar nu reusesc sa ii gasesc intrarea audio . Este un amplif auto, cu 2 iesiri de 60 w/canal, numai ca nu am putut sa imi dau seama care unde sunt.Daca are cineva o schema, sau a mai intalnit acest tip de amplif, il rog sa imi raspunda la mesaj,eventual niste sfaturi sau indicatii cum as putea sa ii dau de capat. Multumesc anticipat ,Dragos Link spre comentariu
ari_panterra Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 salut dragos si bun venit!incearca sa pui poze cu mufele/bornele amplificatorului,eventual si cu interiarul si incercam sa o rezolvamsucces! Link spre comentariu
Vizitator saphio Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 buna din nou,am rezolvat problema, era de facut o simpla alegere intre intrare rca si intrare pe mufe de difuzoare(cele preamplificate).Am fost confuz din cauza lipsei mufelor rca de pe statie, dar ma bucur ca am rezolvat.Acum , va cer o alta parere,care este diferenta intre alimentare rca, si cea direct de pe difuzoarele masinii ? stiu ca este o diferenta de semnal, iar maine o sa incerc varianta rca, alaturi de o schimbare a cablurilor de tensiune si cele de conexiune la subwoofer.Totusi, as vrea sa aud si parerea voastra, pro sau contra, eventual niste sfaturi.Multumesc pentru primire , si pentru raspuns.Dragos Link spre comentariu
ari_panterra Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 RCA este modelul mufei(poate fi ''jack'',''DIN'',etc) pe care(de obicei) este furnizat semnal audio''de linie'',de la sau pt preamplificator sau etaj final,semnal optim pt a ajunge in etajul final si a fi amplificatpe cealalta intrare(''de la boxe'') se poate introduce semnal audio mai puternic,de la iesirea unui amplificator,si se foloseste doar in cazul in care sursa de semnal(in cazul tau HU-ul masinii)nu are iesire de semnal mic(de linie),dar nu e prea recomandata deoarece semnalul pt ea trebuie sa fie mult mai puternic(de la iesirea amplificatorului HU-ului),semnal care cotine si distorsiunile etajului de amplificare de la care provine Link spre comentariu
Vizitator saphio Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 multumesc de info.Am o problema, totusi, cand am incercat sa leg amplifu pe rca, nu a functionat, si nu reusesc sa inteleg de ce.se manifesta ca si cum ar fi avut intrare de tensiune pe acele mufe. Precizez ca mufele erau scoase dintr-un mp3 panasonic, cqrdp472, si sunt cele bune, cele pentru statie.Daca a mai intalnit cineva aceasta problema, va rog sa imi dati un semn, orice sfat e binevenit. Maine o sa revin si cu poze.In alta ordine de idei, ce sfaturi imi puteti da pentru legarea statiei si a amplifului in masina?...la ce sa am grija, si ce ar trebui/nu ar trebui facut.Multumesc ! Link spre comentariu
ionut20 Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 doua sau trei topicuri mai sus vedeai mare scris : Cum se conecteaza un amplificator ...Lectureaza tot ce scrie aici viewtopic.php?f=34&t=29207 ... si daca tot nu ai reusit dupa aceea revino cu intrebari clare, si explicatii la ce ai facut pana acum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum