Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine are o mana de ajutor si pt. mine?

Vizitator marius2k

Postări Recomandate

Vizitator marius2k

Mi-am luat de curand o combina Pioneer, XR-P350, totul bun pana a picat un canal dupa care inca unul... si asa am o ditamai mobila Pioneer in raft!Cine are sa-mi dea si mie o schemutza pt. jucaria mea?Multzam!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bolek

1

• adi_0106

1

• Bogdi16

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Shock_4u

Mi-am luat de curand o combina Pioneer, XR-P350, totul bun pana a picat un canal dupa care inca unul... si asa am o ditamai mobila Pioneer in raft!Cine are sa-mi dea si mie o schemutza pt. jucaria mea?Multzam!

Sory! Nu te pot ajuta cu schema, si nici nu prea stiu cine te-ar putea ajuta cu ce vrei tu...Parerea mea, daca este inca in garantie iti sugerez sa profiti de asta!Daca nu, posibil tot la reprezentanta, la "tipii" care mai repara cate ceva pe acolo...mult succes!
Link spre comentariu

daca nu mai ai garantie ...... :( e naspapoti sa o desfaci, sa vezi ce CI are la partea de amplificare si sa il schimbi - eu cred ca are un STK pt ca numai alea crapa la scurt pe iesire si sunt si de puteri mari (in jur de 100 W); tranzistoare nu cred ca are .... totusi desfa-o si vezi ce si cum e prin inauntru :wink: asteptam vesti !!!! BAFTA !! :wink:
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Sau decat sa o busesti mai bine duo la reprezentanta si vezi ce pot sa fac dak u consideri ca merita ca aia o sa te beleasca de bani.Dak nu incerca sa o faci, sau macar sa incerci.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări