Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

p400 hi-fi high end power amplifiers

Vizitator cyp

Postări Recomandate

Vizitator cyp

Cum sa folosesc cablu ecranat la asemenea conexiuni! :nebunrau: . Este cablu multifilar de 2mm sau 2.5mm , din recuperari si cred ca este cam gros pentru ce l-am folosit eu.Altra problema am eu........ si anume ca fisa aceea gri care care pleaca de la filtrele trece-sus si trece-jos este din cablu multifilar si nu din cablu ecranat , de aceea am un mic brum in amp. cu potentiometrul dat la zero.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

6

• zal

3

• indy666

1

Top autori în acest subiect

Cum sa folosesc cablu ecranat la asemenea conexiuni!

La papucii care duc la colectoarele finalilor, am observat firul de cupru dezizolat si am crezut ca e ecranajul unui cablu ecranat ! In acel loc puteai utiliza o bucata de tub termocontractibil, care sa acopere atit izolatia firului cit si terminatia papucului.
Link spre comentariu
Vizitator cyp

Daca va referiti la eq-ul cu 10 benzi din poza , pe acela il voi folosi impreuna cu crossoverul intr-o alta cutie separata pentru a comanda sistemul 2.1.

In acea cutie intradevar am multe montaje(http://sound.westhost.com/project97.htm , 8 filtre trece-sus si trece-jos care comanda cele 8 vu-metre si matricea cu leduri , un preamplificator pentru microfon cu corector de ton separat ) . Dar pana sa montez spectrul analizor cu filtrele si preamplificatorul de microfon nu aveam brum , asa ca o sa le scot de tot de acolo si o sa las numai puterea . O sa refac legaturile in amplificator si o sa mai adaug cativa condensatori de filtraj in sursa(am doar 6800microfarazi) Aaaaaa..... si promit sa folosesc numai cabluri ecranate in partea de preamplificare + ecranare transformator , asa poate nu o sa mai am brum!

multumesc de sfaturi!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări