Vizitator cyp Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Cum sa folosesc cablu ecranat la asemenea conexiuni! . Este cablu multifilar de 2mm sau 2.5mm , din recuperari si cred ca este cam gros pentru ce l-am folosit eu.Altra problema am eu........ si anume ca fisa aceea gri care care pleaca de la filtrele trece-sus si trece-jos este din cablu multifilar si nu din cablu ecranat , de aceea am un mic brum in amp. cu potentiometrul dat la zero. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 P?i problema e aranjarea în carcas? ?i leg?turile, plus mul?imea montajelor (eq ?la parc? nu face parte din amplif). Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Cum sa folosesc cablu ecranat la asemenea conexiuni!La papucii care duc la colectoarele finalilor, am observat firul de cupru dezizolat si am crezut ca e ecranajul unui cablu ecranat ! In acel loc puteai utiliza o bucata de tub termocontractibil, care sa acopere atit izolatia firului cit si terminatia papucului. Link spre comentariu
Vizitator cyp Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Daca va referiti la eq-ul cu 10 benzi din poza , pe acela il voi folosi impreuna cu crossoverul intr-o alta cutie separata pentru a comanda sistemul 2.1. In acea cutie intradevar am multe montaje(http://sound.westhost.com/project97.htm , 8 filtre trece-sus si trece-jos care comanda cele 8 vu-metre si matricea cu leduri , un preamplificator pentru microfon cu corector de ton separat ) . Dar pana sa montez spectrul analizor cu filtrele si preamplificatorul de microfon nu aveam brum , asa ca o sa le scot de tot de acolo si o sa las numai puterea . O sa refac legaturile in amplificator si o sa mai adaug cativa condensatori de filtraj in sursa(am doar 6800microfarazi) Aaaaaa..... si promit sa folosesc numai cabluri ecranate in partea de preamplificare + ecranare transformator , asa poate nu o sa mai am brum! multumesc de sfaturi! Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 asa poate nu o sa mai am brumSi legaturi corecte de masa, fara bucle ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum