Vizitator cyp Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 LA MULTI ANI ! tuturor forumistilor si nu numai......... vreau sa construiesc acest amplificator http://www.ptt.yu/korisnici/s/r/srmarkovic/poweramp.htm , si doresc cateva pareri despre el. mentionez ca am deja doua perechi de mj 11032/11033 la 120v-300w pe care doresc sa-i folosesc la acest amplificator. multumesc! Link spre comentariu
Vizitator cyp Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 cred ca linkul nu functioneaza............atasez mai jos un document. multumesc! Link spre comentariu
indy666 Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Uite aici o schema asemanatoare viewtopic.php?f=5&t=42934&st=0&sk=t&sd=a&hilit=500w pe pagina 2 intr-un post al domnului zal. Ai si cablajul acolo.E testata de mine si sunt sigur ca si de multi altii.Bafta!!! Link spre comentariu
Vizitator cyp Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 multumesc mult de schema , este intradevar asemanatoare si o iau in calcul.......dar astept totusi cateva pareri referitoare la schema propusa de mine , oricum alimentrea o sa se rezume la +-57Vcc din cauza finalilor pe care ai am. Astept in continuare pareri despre acest amp. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Schema e bun?, dar se mai poate îmbun?t??i, m?car cu stabilizatoare ptr diferen?iale. Dac? vrei mai multe idei ?i ai r?bdare s? cite?ti, te poate ajuta asta: http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=205&t=38151 Link spre comentariu
Vizitator cyp Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 am pentru acest amplificator doua transformatoare toroidale de 250w si doresc sa alimentez fiecare canal separat, pentru ca un singur transformator pentru ambele canale nu-mi ajunge. Urmeaza apoi sa le pun in punte si aici este problema........ Defazorul este acesta:Sunt nedumerit cum o sa leg masa defazorului. Sa inteleg ca o sa unesc masele celor doua amplificatoare (acestea au alimentari separate)si apoi leg defazorul la cele doua mase unite?- sa alimentez defazorul separat la +-15 stabilizat sau sa-l alimentez din alimentarea amplificatorului?.. imi cer scuze de aceste intrebari , poate ptr. unii puerile........ dar nu vreau sa ard mj-urile......... :cry: astept cateva raspunsuri........multumesc! Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Amindoua sursele vor avea conectat punctul de nul in acelasi loc. Tot acolo se vor mai lega : masele celor doua amplificatoare, masa defazorului si eventual masa preamplificatorului corector (daca vei construi si asa ceva). Bineinteles tot acolo vei lega si carcasa amplificatorului. Link spre comentariu
Vizitator cyp Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 si alimentarea defazorului sa o fac separat sau sa alimentez din sursa amplifului? O sa folosesc acest amplif pentru un subwoofer. partea de preamplificare si filtrul activ o sa le fac separat.multumesc mult ! Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Te poti inspira de aici viewtopic.php?f=41&t=51890 Link spre comentariu
Vizitator cyp Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 multumesc mult! am deja construita partea de stabilizare si filtrare cu 7815 si 7915! ramane doar sa calculez rezistentele! Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 ramane doar sa calculez rezistenteleIn functie de consumul pe barele de 15V. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 F?r? sup?rare, dar montat în punte s-ar putea s? nu mai sune a?a ''hi-end''. Link spre comentariu
Vizitator cyp Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Pretentiile mele nu sunt prea mari pentru acest amp........si nici muzica de pe vinil nu ascult....pentru o placa de sunet de pc si un filtru activ de bas (cel de pe HI-END), cred ca o sa faca destula galagie. Domnule ZAL , va rog sa explicati afirmatia dumneavoastra de mai sus! Link spre comentariu
Vizitator cyp Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Cateva poze cu ''p400 hi-fi high end power amplifiers'' cu un singur rand de finali mj11033 si mj 11032 alimentati la +-57vcc si traf de 630w Din cauza cablurilor neecranate care pleaca de la filtrele trece-sus , trece jos catre cele 8 vu-metre care formeaza un spectru analizor , am un mic brum in amplificator. De aceea doresc sa scot toata firaraia purtatoare de semnal mic si sa las doar puterea in acea carcasa .Cu cele doua module , vis-a-vis de care am deschis acest topic , o sa le pun in punte , pentru a realiza un sistem 2.1 mai musculos. Ampliful in punte , in lucru: - modul P400 complet - cablaj P400 - defazor si cuplare intarziata a difuzorului +protectie la cc pe difuzor -modul filtrare , stabilizare +-15Vcc Partea de preamplificare in cutie separata: -crossover -egalizator 10 benzi Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Ai folosit cablu ecranat pentru conectarea tranzistorilor de putere si a secundarului transformatorului toroidal ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum