Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

p400 hi-fi high end power amplifiers

Vizitator cyp

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

6

• zal

3

• indy666

1

Top autori în acest subiect

Vizitator cyp

multumesc mult de schema , este intradevar asemanatoare si o iau in calcul.......dar astept totusi cateva pareri referitoare la schema propusa de mine , oricum alimentrea o sa se rezume la +-57Vcc din cauza finalilor pe care ai am. Astept in continuare pareri despre acest amp. :freaza:

Link spre comentariu
Vizitator cyp

am pentru acest amplificator doua transformatoare toroidale de 250w si doresc sa alimentez fiecare canal separat, pentru ca un singur transformator pentru ambele canale nu-mi ajunge. Urmeaza apoi sa le pun in punte si aici este problema........ :nas: Defazorul este acesta:Sunt nedumerit cum o sa leg masa defazorului. Sa inteleg ca o sa unesc masele celor doua amplificatoare (acestea au alimentari separate)si apoi leg defazorul la cele doua mase unite?- sa alimentez defazorul separat la +-15 stabilizat sau sa-l alimentez din alimentarea amplificatorului?.. imi cer scuze de aceste intrebari , poate ptr. unii puerile........ dar nu vreau sa ard mj-urile......... :cry: astept cateva raspunsuri........multumesc!

Link spre comentariu

Amindoua sursele vor avea conectat punctul de nul in acelasi loc. Tot acolo se vor mai lega : masele celor doua amplificatoare, masa defazorului si eventual masa preamplificatorului corector (daca vei construi si asa ceva). Bineinteles tot acolo vei lega si carcasa amplificatorului.

Link spre comentariu
Vizitator cyp

si alimentarea defazorului sa o fac separat sau sa alimentez din sursa amplifului? O sa folosesc acest amplif pentru un subwoofer. partea de preamplificare si filtrul activ o sa le fac separat.multumesc mult !

Link spre comentariu
Vizitator cyp

Pretentiile mele nu sunt prea mari pentru acest amp........si nici muzica de pe vinil nu ascult....pentru o placa de sunet de pc si un filtru activ de bas (cel de pe HI-END), cred ca o sa faca destula galagie. Domnule ZAL , va rog sa explicati afirmatia dumneavoastra de mai sus!

Link spre comentariu
Vizitator cyp

Cateva poze cu ''p400 hi-fi high end power amplifiers'' cu un singur rand de finali mj11033 si mj 11032 alimentati la +-57vcc si traf de 630w

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Din cauza cablurilor neecranate care pleaca de la filtrele trece-sus , trece jos catre cele 8 vu-metre care formeaza un spectru analizor , am un mic brum in amplificator. De aceea doresc sa scot toata firaraia purtatoare de semnal mic si sa las doar puterea in acea carcasa .Cu cele doua module , vis-a-vis de care am deschis acest topic , o sa le pun in punte , pentru a realiza un sistem 2.1 mai musculos.

Ampliful in punte , in lucru:

Posted Image

- modul P400 complet Posted Image

- cablaj P400 Posted Image

- defazor si cuplare intarziata a difuzorului +protectie la cc pe difuzor Posted Image

-modul filtrare , stabilizare +-15VccPosted Image

Partea de preamplificare in cutie separata:

-crossover Posted Image

-egalizator 10 benzi Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări