Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sumator video rf

silviu_marian_2005

Postări Recomandate

Am o camera de supraveghere si vreau sa stiu daca se poate sa insumez semnalul video de la ea cu semnalul de cablu tv pentru a vedea camera pe orice televizor din casa. Nu stiu ce frecventa are un semnal video si daca nu se influenteaza unul pe celalalt. Am incercat si cu modulator rf pentru a insuma mai simplu cele doua semnale dar nu am reusit desi am incercat cu doua modulatoare din comert si unul luat de pe o placa de video dezafectat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• silviu_marian_2005

5

• teoilca

3

• naetv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

rog moderatorii sa mute acest post daca nu este unde trebuie.Am o camera de supraveghere si vreau sa stiu daca se poate sa insumez semnalul video de la ea cu semnalul de cablu tv pentru a vedea camera pe orice televizor din casa. Nu stiu ce frecventa are un semnal video si daca nu se influenteaza unul pe celalalt. Am incercat si cu modulator rf pentru a insuma mai simplu cele doua semnale dar nu am reusit desi am incercat cu doua modulatoare din comert si unul luat de pe o placa de video dezafectat.

ce intelegi prin modulator din comert sau unul de pe o placa video dezafectata?modulatorul il poti gasi in comert la un pret rezonabil sau iti poti face unul dintr-un aparat video. modulatorul iti ofera posibilitatea sa setezi canalul pe care se va transmite ( canalul 35 ). ca sumator poti incerca un distribuitor video de semnal TV montat invers.
Link spre comentariu

Sa insumezi un semnal video - care intra pe o mufa video ,dupa calea comuna , cu tv comutat pe AV- cu un semnal RF care intra pe mufa de antena a selectorului , cu tv pe functia TV . Si unde vrei sa duci acest semnal cind ajungi la tv , pe ce mufa?

Link spre comentariu

e cam complicat, trebuie facuta separarea cu filtre pe anumite frecvente ...cel mai simplu e cu un modulator, il poti gasi si cu 20 de lei iar semnalul il vei vedea pe unul din canalele 30-60 (deci nu pe AV).cu un aparat de video vechi e si mai simplu ca ai si sumatorul incorporat

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

gata, am gasit un modulator rf si merge beton. Doar cu camera. Dar daca vreau sa insumez semnalul rf de la modulator cu semnalul catv, se perturba cateva canale .Ma gandesc ca singura posibilitate ar fi sa pun la iesirea modulatorului un filtru cu bobine si condensatori cum am vazut intr-un sumator care sa nu lase sa treaca armonicile ci doar semnalul din uif. Se poate? treaba e ca nu stiu sa calculez aceste filtre si chiar daca as sti valoarea inductantelor, nu stiu cum sa le realizez constructiv. Ca sumator am folosit un spliter .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări