Cilibiu Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Dupa cum se vede si in poza de mai jos >>>> este un preamplificator clasic, eu as vrea sa fac un preu cu TL072 in locul lui, preul de mai jos este dintro orga de lumini deci ma gandesc ca nu este chiar un "preu" normal, cel putin presupun, eu as vrea sa fac unul cu TL072 deoarece este mult mai usor , si as vrea tot la fel sa am un semireglabil pentru reglaj tip "volum". Acest preu care vreau sal fac vreau sal folosesc in locul celui vechi! Deci cam ce miati sugera? sa pastrez schema aceasta clasica sau pot pune un alt preu cu TL in locul celui vechi? cam ce scheme miati sugera? Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 cauta pe forum scheme de preamplificatoare audio (tot in aceast sectiune) daca vrei un preamolif pentru lantul audio . daca vrei sa iti faci orga IPRS mai bine faci etajul asta, e mai simplu ca orice si nu ai nevoie de calitate (zgomot de fond s.a.m.d) Link spre comentariu
Cilibiu Postat Ianuarie 3, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Mersi foarte mult! Si intradevar este vorba de orga de lumini IPRS!Deci raman la acest preu!Multa bafta! Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Ai facut bine ca ai urmat sfatul primit ! In schema postata de tine, sint de fapt doua etaje : T2 este amplificator - in conexiune EC (emitor comun) si are impedanta de intrare destul de mica. T1 este cu amplificare usor subunitara - repetor pe emitor - dar e adaptor de impedanta (are o impedanta mare de intrare si mica de iesire). Link spre comentariu
Cilibiu Postat Ianuarie 3, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Mersi foarte mult de sfat, dar am observat ca acesti tranzistori BC170 nu se mai gasesc, si vreau sa stiu daca merg pusi in loc BC237, ca doar tot NPN sunt si tot la "audio" se folosesc! Ma insel cumva sau totul este OK? Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Poti utiliza BC237 in loc de BC170. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Ianuarie 3, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Mersi foarte mult de sfaturi remus . Se pare ca ai ajuns MODERATOR si sincer meriti acest post din plin! Multa bafta in continuare si inca o data multe aprecieri de ajutor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum